Добре дошли на бизнес профила на НМТ СТРОЙ


Ние се занимаваме със строеж и обновяване на домове вече повече от десетилетие. През годините ние сме развили хъс за работата, която вършим, без значение от архитектурния стил или типа имот. За нас всеки проект е различен и целта ни е да поставим вашия отпечатък върху нашата работа.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Трайко Симеонов преди 12 месеца за Цялостен ремонт на апртамент | София

“Организирани, компетентни и много коректни! Изпълниха проекта в срок. Момчетата работят много добре и ги препоръчвам!”

Надя Калчева преди 13 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Отлично свършена работа във всяко отношение - като качество, спазване на уговорените срокове и като цена за извършване на ремонта. Изключително доволнa съм и за напред ще продължим да се възползваме от услугите на фирмата.”

Даниела Константинова преди 21 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Отлично свършена работа във всяко отношение - като качество, спазване на уговорените срокове и като цена за извършване на ремонта. Изключително доволни сме и за напред ще продължим да се възползваме от услугите на фирмата.”

Виж всички мнения

Опит


Предлагаме услуги и коректно отношение, обвързано с договор за ремонт и фиксирани крайни цени, срокове и гаранция. Стремим се към високо качество и професионализъм на извършените от нас строителни услуги и ремонти. Разполагаме с многогодишен опит и развита мрежа от доставчици на съвременни строителни материали с високо качество и изгодни цени. За нас е важно да предложим на нашите клиенти високо качество на конкурентна цена. Мисията ни е да изградим доверие в нашите клиенти, защото вярваме, че доволният клиент е най-цената ни отплата.

Специализация и квалификации


Работя в сферата на строително-ремонтните услуги вече десетилетие през всичките тези години изграждаме ДОВЕРИЕ с нашите клиенти. Осъзнаваме, че Доверието е основна градивна единица, когато става въпрос за нещо толкова свято и ценно, а именно вашия Дом. През 2017г. направихме ребрандинг на нашата фирма и избрахме името РЕМОНТИ ДОВЕРИЕ, като влагаме в него цялата си отговорност, професионализъм и опит.