Добре дошли на бизнес профила на Ремонти - Димитров


Здравейте,казвам се Димитър Димитров и благодарение на повече от 10 г опит в бранша съм сред доказаните фирми за строителни услуги и ремонти в София. С годините идва и опитът - като гарантирам за високото качество на извършените строителни ремонти и услуги, като в същото време предлага достъпни цени за клиента, които са съобразени със срока за изпълнение на проекта и вложените материали.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Недялко Недялков преди 28 месеца за Довършителни работи | София

“Работата с Димитър беше като песен. Той е добър и прецизен професионалист, възпитан, човечен и сговорчив. Благодарни сме за отношението и сме доволни от качеството и сроковете на свършената работа. Бихме го наели и за бъдещи проекти.”

Виж снимки
Божура Фиданска преди 29 месеца за Боядисване | София

“Много съм доволна от извършената работа. Много точен, прецизен, работи много чисто, всичко което се бяхме разбрали го извърши. Възпитан и интелигентен човек, силно препоръчвам!!!”

Виж всички мнения

Опит


С цел гарантиране на отличните резултати и максимално отговаряне на изискванията на клиентите, цената се формира след направен оглед и констатация за нуждата от допълнителни дейности. Разполагаме с необходимата професионална техника за безвъздушно боядисване с която ни дава възможност за боядисване над 1000 кв.м на ден. Можете да разчитате на нас за бързо, качествено и прозрачно извършване на поставените задачи!

Специализация и квалификации


Специализирани сме във всякакъв тип ремонтни дейности! Занимавам се и с електроуслуги, като имам издаден сертификат за професионално обучение като електротехник, както и в сферата на електрическите инсталации!