Добре дошли на бизнес профила на ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД


ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД Извършва Хидроизолации отстраняване на течове изграждане на нови покриви улуци водостоци вътрешни ремонти Ние сме професионалисти с опита на няколко поколения майстори и стотици успешно и прецизно ремонтирани покриви. Качеството, за което ще платите| Вниманието, което заслужавате| Високо качествени метериали на доказани производители в бранша| Гаранционно и извънгаранционно обслужване|

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Стефан Пеев преди 18 месеца за Ремонт на теч на навес | София

“Александър реагира бързо. Разбрахме се за оглед. Дойде в уреченото време. Огледа проблема и след оценка се разбрахме за ден и час. Всичко мина коректно и по план. Според това, което виждам всичко е направено качествено. Планирам скоро да ползвам услугите му отново.”

Сиемон Димитров преди 23 месеца за Частична поправка на покрив - пререждане на керамиди, поставяне на 2 бр. капаци. | София

“Зравейте,
Проекта беше изпълнен, както беше договорено. Нямаше допълнителни пазарлъци или някакви проблеми повреме на работата. Задачата, която изпълниха за мен беше малка, но се отзоваха от днес за утре, буквално. Работата беше наместване на няколко разместени кераиди по покрив и измазване на два капака. Дейностите бяха на края на покрива до улуците. Помолих да погледнат и улука и го почистиха. Заплатената сума беше разумна спрямо останалите оферти, които получих.”

Виж снимки
Радимир Иванов преди 30 месеца за Ремонт на покрив - теч от 1-2 кв.м2 | София

“Александър Цветков е вашият майстор за ремонт на покрив. Имах теч. Той дойде и свърши работата изключително професионално за много разумна цена. Препоръчвам го на всички. Благодаря още веднъж Александър. Ще ви потърся много скоро отново.”

Александър Цветков отговори:

Благодария ти ;)

Виж всички мнения

Опит


ЦЯЛОСТНИ И ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА Ние имаме опит в строителството и ремонта! Разполагаме с всички необходими инструменти! Изготвяме оферта, работим бързо и качествено! Използваме висококачествени материали! Много клиенти ни се довериха и останаха доволни Доверете сe и Вие! Нашата бригада работи масово из градовете защото нашите клиенти винаги остават доволни и ни препоръчват Коректност Водещ принцип за нас е коректността, честността и професионализма, с който се отнасяме към нашите клиенти. Когато повикате нас, можете да сте спокойни, че сте попаднали освен на добри майстори… и на хора.

Специализация и квалификации


Безплатни Огледи за района на Гр. София частичен и цялостен ремонт на покрив; – откриване и отстранявана на течове; – нови покривни конструкции; -хидроизолация на покриви; – надстройка на таванска стая и други ремонти.