Добре дошли на бизнес профила на ВАТА - П ООД


Вата П ООД е семейна фирма, която развива своята дейност в областта на строителството, ремонтите и производство на дограма. Повече от 25 години служителите на фирмата се занимават с тези дейности и непрекъснато работят за успеха и развитието на колектива. Фирмата може да се похвали с много на брой и разнообразни по вид завършени проекти и продължава успешно да работи по нови, с които да задоволи желанията на сегашни и бъдещи клиенти.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 77 месеца за Ремонт на врата на балкон на затварящ механизъм | София

“Доволен съм от извършената работа. Всичко беше направено точно както се уговорихме. Препоръчвам!”

преди 79 месеца за Нова дограма | София

“Доволни сме! Работата премина нормално, имахме малък проблем,свързан с дограмата, но изпълнителите го отстраниха. Препоръчваме!”

Виж всички мнения

Опит


ВАТА П ООД е фирма с над 25 години опит в извършването на всички видове строително - ремонтни дейности. За изграждането на всеки обект винаги използваме висококачествени материали на утвърдени български или чуждестранни производители, с приложени сертификати за качество. С избирането на Вата П ООД Вие ще получите едни от най-висококачествените услуги и коректно отношение при изграждането на Вашия строителен обект. Ние поемаме изцяло грижата за снабдяването със строителни материали, надзор и спазването на уговорените срокове. Избирайки нас, ще спестите пари, време и нерви, а ще получите качествени и компетентни решения от най-добрите специалисти в България. Нашето мото е "Доволните клиенти са най-добрата реклама", точно за това вече 25 години се радваме на дългогодишни партньорства с клиентите ни.

Специализация и квалификации


За да сме максимално полезни на Вас, преди започване на работа се прави безплатен оглед на обекта. Сключва се договор, в който са описани всички видове операции, които ще бъдат извършени, както и цени по предварително изготвена оферта. Разполагаме с майстори, които през годините са натрупали знания и умения, за да могат за задоволят всяко едно Ваше желание!