81 оставени мнения от 142 извършени проекти
4.46 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Иван Радулов преди 10 дни за Довършителен ремонт на апартамент | София

“Иво е много коректен. Много лесно се работи с него. Абсолютно всичко за което се разбрахме предварително като заплащане, срок за проекта, детайли по ремонта беше изпълнено. Съдейства ми по всички въпроси, които изникваха преди и по време на ремонта, и винаги се отзовава бързо. Бригата работи чисто, след ремонта всичко беше почистено. Препоръчвам Иво при нужда от ремонт!”

Ива Томова преди 20 дни за Гипсокартон в баня | София

“Точен и коректен! Ангажира се с изпълнението на проекта след броени дни и извърши договорените дейности.”

Павлин преди 1 месец за Ремонт на спалня | София

“Съвестен човек. Старае се да свърши качествено работата си и да удовлетвори изискванията на клиента. Дава добри цени. Лесно се комуникира с него. При желание нещо да бъде коригирано, дори и при по-сложно изплънение, проявява разбиране и се нагърбва да го измисли по максимално безболезнен начин.”

Димитър преди 4 месеца за Ремонт на лампа | София

“Чисто, бързо и качествено. Препоръчвам с 2 ръце.”

Мария Дункова преди 4 месеца за Да се монтира душ с термостат | София

“Бързо и качествено си свърши работата”

Траян Стойчев преди 4 месеца за Подмяна на част от таван в баня, слагане на мазилка и свързване на кранове | Банкя

“Иво е много коректен. Лесно се работи с него. Абсолютно всичко за което се разбрахме предварително като заплащане, срок за проекта, детайли по ремонта беше изпълнено. Съдейства ми по всички въпроси, които изникваха преди и по време на ремонта. Бригата работи чисто, след ремонта си почистиха всичко. Препоръчвам Иво при нужда от ремонт.”

Виж снимки
Стаислава Дикова преди 6 месеца за Лепене на плочки | София

“Изключително доволна съм от крайния резултат. Реагира бързо, работи старателно и разбира от работата си!”

Борислав Петрунов преди 8 месеца за Лепене на декоративни камъни и боядисване | София

“много съм доволен от труда на господин Цветков. за уговореният срок налепи и боядиса декоративни тухли върху стена, всичко беше изпълнено както се разбрахме първоначално, без претупване, без бързане, останах много доволен от крайния резултат. коректна и качествена работа, определено препоръчвам!!”

Лошо отношение.

Nicolas Pignon преди 40 месеца за Освежаване на 2 спални | София

“Работата е извършена според дефиницията, но качеството на финалите може да бъде по-добро.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Никола Пижон си беше въобразил че аз нямам друга работа и други клиенти и мога да работя цяла година за него и да осъществявам всички прищевки, та явно не разбрал,че имам и друга работа и затова не е написал положителна оценка.Иначе беше страшно доволен.Трябваше да разговаряме на Френски език и на майсторите с който работехме на обекта едвам ги навивах да отидат на работа. Общо взето неща като ___ Комси Комса.?

преди 50 месеца за демонтаж на стари плочки и монтаж на нови (6 кв/м) и монтаж на душ кабина | София

“Иво се справи добре с полагането на гипс-картон и плочки, но за ВиК-то и фугирането не мога да кажа същото.Вертикалните фуги се напукаха,кранчета сълзяха,сифона на мивката течеше,а за капак протече и новия водопровод и наводних съседа.Наложи се къртене на новите плочки, после трябваше да наемам влагоуловител - всичко за моя сметка. Трябва да призная, че Иво идваше да работи извънредно около празниците, но просто не мога да дам висока оценка с оглед на многото проблеми, които съпътстваха ремонта.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Клиента леко прекалява с коментара искаше много бързо да станат нещата по предтекст че иска да се прибере в нова баня за нова година. Естествено когато много се бърза и много се греши .Нямаше достъп до тоалетна и до вода ,защото всички други стай бяха заключени и запечатани .и Да пак сгреших, с добрината си да работя до късно по празниците за да угодя, но не се получи. Признавам си ,че ми беше доста трудно с този клиент не останах с добри впечатление и по скоро не сполучлив клиент.

Като цяло клиента беше спокоен и внимателен изобщо не очаквах неутрална оценка видимо клиента беше доста доволен от работата но няма проблем!

Десислава преди 28 месеца за Поставяне на шумоизолация от каменна вата | София

“Скандално лошо качество! Вместо 2 ръце беше боядисано с една и нескопосано мазене с четка. Работено е мърляво, повредени са 2 лампи. Оставена беше пълна кочина, въпреки, че в договора беше включено почистване. След като поискахме да се върне част от сумата, поради разрухата се започна с безкрайните му лъжи. Първо нямал парите, после се отметна, после бил болен от Ковид и т.н. Иво Цветков е измамник и лъжец.! В никакъв случай не трябва да стъпва в дома ви.Той елементарно боядисване не може да направи, камо ли пък друго. Не вярвайте на другите коментари. Това са подставени лица! Със съдействие от Майстор плюс беше направен опит да се възвърне част от парите, последваха нови лъжи и мотаене още 2 месеца”

Ivo Tzvetkov отговори:

Изнудвачка. Потърси ме 2 месеца след като прие обекта с намерението да ме изнудва. Имахме и договор за ремонт на банята, но трябваше да чакаме някакви плочки. Реших, че няма да се обади повече, тъй като 2 месеца ни вест ни кост. Всичките ми доволни клиенти са реални и доказани. Само като допълнение жената си пътува в градския без билет и получава глоби на адрес. Та това с изнудването не мина и тя реши да ме оплюе. То тя си се излага. Внимавайте с нея, усещам че не е много с акъла си.

Георги Гаджев преди 31 месеца за Монтаж на изкуствена трева | София

“Некомпетентни! Не разбираха от работата, за която го наех, пушеха повече цигари, от колкото работеха. Наемете ги само, ако ви трябват хамали и имайте, едно на ум с тях!”

Ivo Tzvetkov отговори:

Изключително непоносим и некомпетентен клиент. Имахме уговорката да дойдем трима човека за да свършим работата за 1 ден, след като положихме 120 м2 тежка трева до към обяд мислехме че сме приключили, но на него му се видя бързо и реши да увърта да ни задава странични задачи да местим тежки неща от едно място на друго и дори искаше да дойдем да му поробуваме и на другият ден за 300лв, общо 6 надници мега тежък физически труд . Вечерта ми се обади в 22.00 часа да ми разправя несвързани работи. За работата не съм получил и 1 лев, също така ми взе назаем 1 инструмент и ми блокира номера. Много внимавайте с него дори вода и до тоалетната не можахме да отидем за да ни използва до дупка. Много съжалявам, че му се вързах и откликнах на заявката.

Пламен Мечев преди 34 месеца за Ремонт на детска стая и тераса | София

“Спрях се на Иво Цветков, заради бързо изпратената оферта, с приемлив срок и предложен договор. От там започнаха проблемите - майстори, работещи по 3-4 часа на ден, чиято работа г-н Цветков обещава да поправи (крив гипсокартон, без отвори за спирателни кранове, неуспешно изравняване на под, обръщане на прозорец само отвътре). 
След две седмици, заплатени 75% от сумата за ремонта, при извършени по-малко от 50% от него, ситуацията ескалира с обиди, заплахи, телефонен тормоз от страна на г-н Цветков и жалба в полицията. В резултат имаме ронеща се и незавършена груба шпакловка,неравна саморазливна замазка, обърнат само отвътре прозорец и необходимост да намерим друга фирма, която да се съгласи да поправи и завърши ремонта.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Груб,нагъл и нахален.Чаках го месеци и половина да започне работа без договор и аванс .Ежедневни забележки към работа, снимки вечерно време и утеха че ще бъде както казва той.Заплахи с бой към майсторите и изисквания на обръщане прозорец от вън на 20 метра височина цитирам.Не ме интересува обръщаш от вън и вътре. По добре да не продължаваш,че има и други.

преди 53 месеца за Шпакловка на стени плюс изграждане на стена и прекарване на нови тръби. | София

“Некоректно отношение, не се спазваха никакви срокове, идваха да работят майстори за по два три часа и после търчаха за друг обект. Излъга ме с пари, когато прекратявахме взаимоотношения не ми възтанови сумата, за която се договорихме. Имаше истерии и обиди по телефона.”

Ivo Tzvetkov отговори:

г-н Военният се опита да му направя невъзможни неща за моя сметка.Явно повлиян от коментара на г-н Венцислав си позволи да ми става диктатор.Не му се получи и реши да ми забие един ънлайк и кофти коментар за да ме спъне но уви неуспя.

преди 53 месеца за Ремонт на мокро помещение и боядисване на кухня | София

“Нашата поръчка беше поета от Иво Цветков. Бързо приема поръчки, за да получи половината сума. Ремонтът ни остана недовършен след като минаха 25 работни дни и отказахме работа с него. Добре, че се намериха и сериозни майстори, които довършиха ремонта. След като започнаха работа и работиха 2 дни, започнаха да пропускат дни. Работят 2 дни в седмицата, послед 1 ден и накрая спряха. Материалите, които баха закупили бяха много некачествени. Както и самата свършена работа - некачествено, прибързано и т.н. Все пак боядисването на кухнята беше добре направено. Но ремонта на мокрото помещение остана недовършен.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Здравейте първото нещо което искам да опровергая е твърденията на този клиент ,е че бързам да взема въпросните 50 процента, е факта че съм подписал договори с почти повече от 2 месеца назад от започването на обекта като също така съм взимал въпросните 50процента при сключване на договора .Също така работа беше свършена успешно и в срок.,а клиентите бяха доволни и оставиха положителна оценка за моята работа.Второ ремонт наистина остана не довършен за което ще спомена след малко .Работата беше завършена на повече от 80 -процента и ще обясня защо не можа да се приключи .Трето на твърдението на клиента че боядисване то в кухнята беше добре направено съм малко замислен защото без да искам подслушах скандала който мъжът на Милка Станкова вдигна на мойте колеги за цвета на стените че е бил сгрешен от майсторите който продължи 25минути а колегата беше забравил да изключи телефона. Имаше обиди и заплахи който съм ги чул лично .След което майсторите бяха изгонени и обидени. По късно вечерта получих смс с извинение че цвета е ок от мажът на Милка с която предварително бяхме уточнили. На въпроса защо работа не беше завършена до край ще отговоря, че претърпях сериозна автомобилна катастрофа по това време и бях в много тежко състояние .Заради скандалът които беше направен майсторите отказаха да довършат .Остана само един който се опитах да го помоля да довърши който се колебаеше по неизвестни причини .Аз лично не бях в състояние да работя обясних за инцидента който се е случил но не ми повярваха . След известно време получих смс да върна ключовете от обекта опитах се да помоля за разбиране като се бях пооправил и намерил човек да довършим започнатото но за жалост омразата на клиента вече си беше свършила работата .Върнах си ключовете казах че съжалявам за забавянето но бях наруган и отпратен с омраза. Като последно съм взел пари колкото за свършената работа без последното доплащане.Също така не мога да разбера защо тези отрицателни оценки идват не на момента а дълго време след приключване на отношенията.Предполагам че се прави за отмъщение , защото много често хората обичат да нараняват унижават и заставят майсторите до удобно за тях положение. Опитах се по всякакъв начин да предотвратя този коментар с молби и с желание но отново бях унижен с обиди и закани .Оставям на вас да прецените факта че не съм отказъл да довърша започнатата дейност не съм надвзел сума за не извършена работа и дали майсторите са роби в днешно време. Благодаря разбирането и се надявам на вашата подкрепа.Благодаря.

преди 56 месеца за Ремонт кухня | София

“Подведохме се от многото добри коментари. Оказа се, че обещаните срокове и условия не се спазват от този изпълнител. Иска 50 % от сумата предварително (подписвайки някакъв "договор", в който не включва приложенията, посочени в него), а в последствие се оказва, че вие като клиенти сте в губещата позиция тъй като работата е свършена некачествено (ако въобще е свършена), а парите са ви взети. Човекът с който подписвате договор не е работника, който ще свърши работата. Той превозва майсторчета, пришпорвайки ги да работят едновременно на 5-6 обекта. На финала ще се чувствате като попаднали в "груб строеж". Моето мнение за този "бригадир" е негативно и не бих го препоръчала на следващи клиенти.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Клиентът беше прекалено взискателен и си беше решил ,че с 1000 лв ще му направя ремонт на цялата кухня,вкопаване на кабели фигурно изработване на окачен таван, прекарване на 15 метра силов кабел ,шпакловка на стени и т.н В момент в който разбра че номера няма да мине започна да заплашва изючително грубо и дори с ще видиш ти Кой съм.Потресен съм до ден днешен.