Мнения за Вътрешни ремонти 4.64 от 5

Анастас преди 23 дни за Гипсокартон, окачен таван на таванско ателие 8-9 кв.м. в кв. Яворов | София

“Доволен съм от работата на Иво и неговият екип. Работата беше организирана и координирана в срок точно според предварително обсъдените и възложени изисквания и параметри. Коректен и точен - препоръчвам на всеки за вътрешни сухи ремонти.”

Емил преди 4 месеца за Изправяне на стени с гипсокартон конструкция. | София

“Страхотна организация, всичко на ниво изпипване в детайлите висок професионализъм, на ниски цени дълбоко препоръчвам.”

Росица преди 5 месеца за Ремонт на жилище, ново строителство, на замазка | Банкя

“Много съм доволна . Коректно отношение, голяма помощ при закупуване на материали и тяхното пренасяне до обекта. Препоръчвам”

Спас преди 7 месеца за Ремонт на баня, кухня, коридор | София

“Направих цялостен ремонт на апартамента. За част от дейностите използвах бригадата на Иво.
Предварителна работа:
Иво дойде, направи оглед и се разбрахме, за кои части от ремонта ще имам нужда майстор. Уточнихме детайлите, сроковете, начина на плащане и подготвихме договор за изпълнение. Всичко се случи сравнително бързо и лесно.

Извършените дейности бяха:
Кухня
Стени и таван измазване и шпакловка, обличане на трегер с гипсокартон, вътрешна изолация на терасата и обличане с гипсокартон, преместване на ел. инсталация, преместване на радиатор към тераса, монтаж плочки, вик на кухня
Коридор
Замазка под, стени и таван измазване и шпакловка, монтаж плочки.
Баня
Измазване на стени, хидроизолация на стени, монтаж на плочки, окачен таван, изграждане на куфар с гипсокартон, вик на баня, монтаж на структура, преместване на ел. инсталация.

Впечатления
Иво работи с бригада и за отделните дейности работи и с други майстори. За мен беше по-лесно, че не трябваше да търся допълнителни майстори. Единствено с ВиК имаше известни проблеми и нужда от преправяне на направеното.
Бюджета и времето бяха спазени. В процеса на работа изскочиха допълнителни изисквания от моя страна, които не бях описал в първоначалните си изисквания. Освен тях изникнаха някои допълнителни неща, които Иво не беше включил в офертата си и се наложи да доплатя - около 5%.

Добри страни
Бригадата разбира от работа с гипсокартон, плочки, подове и измазване и шпакловане. Дейностите, които бяха извършени в тази област бяха с добро качество.
За конкретни детайли, за които съм виждал, че нещо има нужда от още работа или дребно преправяне всичко е било отстранявано.
Добър пример е как тавана в кухнята не хвана върху винервайса, в следствие на което го бутнаха и направиха отново, за да е сигурно, че няма да има проблем.
Лоши страни
Не бих казал, че са специалисти във всичко и основните ми коментари са за изпълнението на банята. Имаше нужда от преправяне на душа, беше прекъснат кабела за вентилатора след монтажа на тавана, хидроизолацията е под въпрос и се наложи да до уплътнявам със силикон последствие.
Очаквах да има повече личен контрол от страна на Иво за извършената работа, а не да се налага да проверявам всяка една стъпка, тъй като понякога някои неща се откриват прекалено късно.

В заключение цялостните ми впечатления са сравнително позитивни и отношението цена-качество е по-скоро добро, с изключение горе упоменатите коментари.”

Деси преди 13 месеца за Усвояване на балкон към кухня | София

“След дълго търсене на майстори в интернет намерих бригадата на Иво. Не бях в България 11 години и всеки познат ми казваше много да внимавам с българските майстори .Но бригадата на Иво работи много професионално и точно.Оставих ключове от апртамента и се доверих 100 % на Иво. Всички майстори от неговата бригада си разбират от дадената задача.При моят обект беше извършено усвояване на кухня,махане на винкел ,изграждане с итонг, монтаж на кухня и балкон с гипсокартон, шпакловка и боя , както и коридори тотален ремонт. Иво ми обясняваше всеки един етап от работата,имахме много добра комуникация.Много съм доволна от бригадата и ги препоръчвам горещо.Това е човек който гради бизнесът си по европейски и не само.”

Стефан преди 14 месеца за Шпакловане и боядисване на стая | София

“Много бърза реакция и висок професионализъм. Всичко бе изпълнено качествено и в срок. Бих работил с тях отново по всяко време.”

Александър преди 15 месеца за Поставяне на плочки и гипсокартон в баня след малък ремонт, шпакловане и боядисване | София

“Момчетата са много точни в поетите ангажименти. Свършиха работата перфектно и изпълниха всичко договорено. Работят професионално и бързо.”

Марин преди 15 месеца за Вътрешен частичен ремонт на апартмент- усвояване на кухня, баня и тоалетна, коридор | Банкя

“Благодаря на Иво и бригадата му за чудесния ремонт на апартамента ми. Отначало бях силно скептичен към наемане на майстори от Интернет, но бях приятно изненадан. Спрях се на тях, поради добрите отзиви на техни предишни клиенти тук в този сайт. Сега е времето и мястото и аз да дам такова мнение. Цялостната оценка като професионализъм и персонално отношение е 5*. Извършената работа, състояща се в усвояване на кухненска тераса, баня, тоалетна и коридор беше перфектно изпълнена в първоначално уговорения срок. Момчетата идваха сутрин рано и работеха до късно. Не вдигаха шум между 14-16ч, така че избегнахме неприятните дрязги със съседите. За всяко нещо се консултираха с мен как предпочитам да бъде направено и ако нямах идея ми давах чудесни съвети. Като резултат, апартамента придоби по-добър вид от това, което бях планирал в началото. При необходимост от ремонт в бъдеще, отново ще се обърна към тях. Препоръчвам горещо Иво на всеки, който иска безпроблемен и качествен ремонт. Благодаря още веднъж за страхотната работа!”

Катя преди 15 месеца за Боядисване на коридор с латекс | София

“Работата беше извършена много добре.
Поставям му висока оценка, защото се отзова веднага, свърши работата много добре и за относително кратко време.
Препоръчвам го! Пак бих го наела.”

Иван преди 17 месеца за Ремонт на хол и кухня плюс смяна на тапети на спалня | София

“Иво се справи добре. Направи нещата в срок. Имаше няколко дребни детайла, които забавиха процеса, но в крайна сметка се поздравихме с успех. Препоръчвам го за ремотни дейности :)”

Владимир преди 10 месеца за Ремонт на коридор, кухня, баня и тоалетна | София

“Като цяло съм доволен.”

Венцислав преди 2 месеца за Ремонт кухня | София

“Подведохме се от многото добри коментари. Оказа се, че обещаните срокове и условия не се спазват от този изпълнител. Иска 50 % от сумата предварително (подписвайки някакъв "договор", в който не включва приложенията, посочени в него), а в последствие се оказва, че вие като клиенти сте в губещата позиция тъй като работата е свършена некачествено (ако въобще е свършена), а парите са ви взети. Човекът с който подписвате договор не е работника, който ще свърши работата. Той превозва майсторчета, пришпорвайки ги да работят едновременно на 5-6 обекта. На финала ще се чувствате като попаднали в "груб строеж". Моето мнение за този "бригадир" е негативно и не бих го препоръчала на следващи клиенти.”