31 оставени мнения от 62 извършени проекти
4.39 от 5

Пламен Жечев преди 4 дни за Повдигане на входна врата | София

“Работи съвестно и бързо. Направи добро предложение за изпълнение на ремонта и дори сам се погрижи да донесе някои от материалите. Пак бих го наел за ремонти вкъщи.”

Анабел Стоянова преди 11 дни за Лепене на 4 кв.м. гранитогрес | София

“Доволна съм от работата му и ми взе като цена точно, колкото бях определила.”

Денис Дуев преди 1 месец за Закачане на откачен кухненски шкаф | София

“Доволен съм от свършената работа - тя бе закачане на откачил се шкаф. След бърз оглед дирерктно оправи шкафа като предложи варианти за това как да се оправи.
Майсторът беше с маска (предвид обстоятелствата), но не носеше калцуни.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Ако бях предварително предупреден как да вляза да работя, щях и скафандър да си сложа, парадоксът е, че клиента въобще нямаше никакви предпазни средства и дори излезе навън да ми помогне за инструментите без маска, имах калцуни в колата, ако беше поискал щях да си сложа. Не разбирам как вършиш бърза услуга и пак не си ок.

Ангелов преди 3 месеца за Премахване на разширително тяло За парно от таванско помещение. | София

“Супер работа ми свърши Иво Цветков. Отново бих го наел за работа.”

Никола Георгиев преди 3 месеца за Ремонт на апартамент - шпакловане, изравняване и още | София

“Иво и хората му свършиха добра работа, според уговореното - реално викнати за два проекта, един публикуван тук и още 1 (боядисване) в последствие. Сроковете бяха спазени - ударно започване в началото, една идея по-малко работна ръка в последствие, което е напълно нормално, едва ли бригадата има само 1 обект...Цена - резонна, качество добро, което винаги е най-важното. Работата освен боядисване беше изравняване на стени и тавани с гипс, шкурене и други. Препоръчвам !”

Николай Ковачев преди 7 месеца за Пълен ремонт на баня - 4 кв.м | София

“Качествен и пълен ремонт на банята.
Изпълнени всички видове дейности, без всякакви допълнителни ангажименти и проблеми за клиента. Изпълнен ремонт "под ключ".
Отнася се много отговорно към договорните задължения и даже при възникнали външни, независещи от него проблеми, завърши ремонта в пълния му обем.
Може да му се има пълно доверие за извършване на един пълен комплексен ремонт на вътрешни помещения.
Сумата по договора беше спазена и включва труд и необходимите стрителни материали.”

Анастас преди 8 месеца за Гипсокартон, окачен таван на таванско ателие 8-9 кв.м. в кв. Яворов | София

“Доволен съм от работата на Иво и неговият екип. Работата беше организирана и координирана в срок точно според предварително обсъдените и възложени изисквания и параметри. Коректен и точен - препоръчвам на всеки за вътрешни сухи ремонти.”

Емил Димов преди 11 месеца за Изправяне на стени с гипсокартон конструкция. | София

“Страхотна организация, всичко на ниво изпипване в детайлите висок професионализъм, на ниски цени дълбоко препоръчвам.”

Лазаров преди 3 месеца за демонтаж на стари плочки и монтаж на нови (6 кв/м) и монтаж на душ кабина | София

“Иво се справи добре с полагането на гипс-картон и плочки, но за ВиК-то и фугирането не мога да кажа същото.Вертикалните фуги се напукаха,кранчета сълзяха,сифона на мивката течеше,а за капак протече и новия водопровод и наводних съседа.Наложи се къртене на новите плочки, после трябваше да наемам влагоуловител - всичко за моя сметка. Трябва да призная, че Иво идваше да работи извънредно около празниците, но просто не мога да дам висока оценка с оглед на многото проблеми, които съпътстваха ремонта.”

Aleksandar Ivanov преди 6 месеца за Шпакловка на стени плюс изграждане на стена и прекарване на нови тръби. | София

“Некоректно отношение, не се спазваха никакви срокове, идваха да работят майстори за по два три часа и после търчаха за друг обект. Излъга ме с пари, когато прекратявахме взаимоотношения не ми възтанови сумата, за която се договорихме. Имаше истерии и обиди по телефона.”

Милка Станкова преди 6 месеца за Ремонт на мокро помещение и боядисване на кухня | София

“Нашата поръчка беше поета от Иво Цветков. Бързо приема поръчки, за да получи половината сума. Ремонтът ни остана недовършен след като минаха 25 работни дни и отказахме работа с него. Добре, че се намериха и сериозни майстори, които довършиха ремонта. След като започнаха работа и работиха 2 дни, започнаха да пропускат дни. Работят 2 дни в седмицата, послед 1 ден и накрая спряха. Материалите, които баха закупили бяха много некачествени. Както и самата свършена работа - некачествено, прибързано и т.н. Все пак боядисването на кухнята беше добре направено. Но ремонта на мокрото помещение остана недовършен.”

Ivo Tzvetkov отговори:

Здравейте първото нещо което искам да опровергая е твърденията на този клиент ,е че бързам да взема въпросните 50 процента, е факта че съм подписал договори с почти повече от 2 месеца назад от започването на обекта като също така съм взимал въпросните 50процента при сключване на договора .Също така работа беше свършена успешно и в срок.,а клиентите бяха доволни и оставиха положителна оценка за моята работа.Второ ремонт наистина остана не довършен за което ще спомена след малко .Работата беше завършена на повече от 80 -процента и ще обясня защо не можа да се приключи .Трето на твърдението на клиента че боядисване то в кухнята беше добре направено съм малко замислен защото без да искам подслушах скандала който мъжът на Милка Станкова вдигна на мойте колеги за цвета на стените че е бил сгрешен от майсторите който продължи 25минути а колегата беше забравил да изключи телефона. Имаше обиди и заплахи който съм ги чул лично .След което майсторите бяха изгонени и обидени. По късно вечерта получих смс с извинение че цвета е ок от мажът на Милка с която предварително бяхме уточнили. На въпроса защо работа не беше завършена до край ще отговоря, че претърпях сериозна автомобилна катастрофа по това време и бях в много тежко състояние .Заради скандалът които беше направен майсторите отказаха да довършат .Остана само един който се опитах да го помоля да довърши който се колебаеше по неизвестни причини .Аз лично не бях в състояние да работя обясних за инцидента който се е случил но не ми повярваха . След известно време получих смс да върна ключовете от обекта опитах се да помоля за разбиране като се бях пооправил и намерил човек да довършим започнатото но за жалост омразата на клиента вече си беше свършила работата .Върнах си ключовете казах че съжалявам за забавянето но бях наруган и отпратен с омраза. Като последно съм взел пари колкото за свършената работа без последното доплащане.Също така не мога да разбера защо тези отрицателни оценки идват не на момента а дълго време след приключване на отношенията.Предполагам че се прави за отмъщение , защото много често хората обичат да нараняват унижават и заставят майсторите до удобно за тях положение. Опитах се по всякакъв начин да предотвратя този коментар с молби и с желание но отново бях унижен с обиди и закани .Оставям на вас да прецените факта че не съм отказъл да довърша започнатата дейност не съм надвзел сума за не извършена работа и дали майсторите са роби в днешно време. Благодаря разбирането и се надявам на вашата подкрепа.Благодаря.

Венцислав преди 9 месеца за Ремонт кухня | София

“Подведохме се от многото добри коментари. Оказа се, че обещаните срокове и условия не се спазват от този изпълнител. Иска 50 % от сумата предварително (подписвайки някакъв "договор", в който не включва приложенията, посочени в него), а в последствие се оказва, че вие като клиенти сте в губещата позиция тъй като работата е свършена некачествено (ако въобще е свършена), а парите са ви взети. Човекът с който подписвате договор не е работника, който ще свърши работата. Той превозва майсторчета, пришпорвайки ги да работят едновременно на 5-6 обекта. На финала ще се чувствате като попаднали в "груб строеж". Моето мнение за този "бригадир" е негативно и не бих го препоръчала на следващи клиенти.”