Добре дошли на бизнес профила на Maria Goranova


Аз съм архитект и собственик на архитектурно студио. Това което ни отличава е печелившият подход в проектирането, който прилагаме. Предпазването на клиента от проблемите при създаването и реализирането на една сграда е ключово в нашата работа. Ние работим съвместно с него до постигане на перфектното решение. Детайлната разработка на проекта, осигурява предвидими резултати и гарантира безпроблемна реализация. Благодарение на това, нашите клиенти получават проект, който отговаря на тяхната визия, спазва бюджета им и носи максимална печалба.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Исках проект за надстрояване на къщата, в която живеем без да се правят промени вътре в нея. Исках да продължим нормалния си начин на живот по време на строителството и то да не ни пречи или ние на него. Мария успя да се справи с проекта чудесно. Получи се една нова и красива сграда.”

на 01 Jan 2012 от Христинка Горанова
Виж всички мнения

Опит


Творческата ми кариера започва от завършване на Университета по Архитиктура, Строителство и Геодезия, гр. София през 2006г., в специалност Архитектура. Следват години на израстване в различни Архитектурни студия, до днес когато водя свое архитектурно студио. Зад гъба ми са останали редица проекти на различни жилищни и промишлени сгради, преустройства, реконструкции и интериори.

Специализация и квалификации


Архитект с Пълна проектантска правоспособност.