Добре дошли на бизнес профила на Spas Spasov


Завършил съм МГ" Акад.Иван Ценов" в гр. Враца и ТУ - София. От 1987 до 1990 година ръководех монтажна база към "Енергомонтаж" - Козлодуй при строежа и оборудването на пети и шести енергоблок. От 1990 до сега се занимавам с проектиране, ремонт и монтаж на парни, електро и ВиК инсталации, компютърни мрежи,охранителни системи и видеонаблюдение на граждански и промишлени обекти както в България така и в Европа /Франция, Англия и Германия/.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

преди 74 месеца за Ремонт на бойлер | Враца

“Доволен съм. Майсторът е грамотен инженер, дойде и го направи.”

преди 76 месеца за Теч в жилище | Враца

“Много съм доволна от изпълнението. Дойде на място и отстрани проблема.”

преди 77 месеца за Ел. услуга | Враца

“Изключително доволен съм от работата на майстора, големи приятели станахме в резултат! Извършваха се и други задачи, извън тази конкретно. Бих използвал услугите му и в бъдеще!”

Виж всички мнения

Опит


След завършването на ТУ - София три години от 1987 до 1990 година съм работил като технически ръководител в "Енергомонтаж"- Козлодуй при строителството и оборудването на пети и щести енергоблок. С пуска на блоковете и намаляването на работата в централата мои бригади поеха редица външни обекти - ремонт и подмяна на хартиените машини в КЦХ - Мизия, ремонт на ТЕЦа на бившия захарен занод в Лому ремонт на бирени фабрики включително Астика и Загорка и други по-малки обекти. От 1990 до 1998 година държах първата във Враца и една от първите в страната финансова къща. От 1998 до 2012 година имах собствена фирма за проектиране, ремонт и монтаж на парни, електро и ВиК инсталации, компютърни мрежи, охранителни системи и видеонаблюдение. Половината училища във Врачанска област и голяма част от предприятията и магазините са с мои системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, вкючително МБАЛ "Х.Ботев", психодиспансера общината в Оряхово и др. Почти всички инсталации на бившата партийна школа във Враца проборудвана сега в жилищна сграда са правени от мои екипи. По-голяма част от инсталациите на биологичната фабрика в Криводол, завода на Кнауф в Септември пазарджишко и чного други също са изпълнени от мен и екипа ми. Имам изпълнени и редица европейски обекти - например: соларна централа в Ница /Фр-/, 18 етажна административна сграда в Южен Кройдън /Лондон, Англия/, мини ВЕЦ и система за капково напояване във Вал ам Рейнс /Германия/у подмяна на електроинсталациите при ремонта на завода за преработка на метални отпадъци във Вьолклинген /Германия/ и др. по-дребни обекти. Поради влошеното здравословно състояние на родителите си и необходимостта да остана за постоянно в България и Враца се наложи да закрия фирмата и да отказвам участие в големи обекти изискващи продължителното ми отсъствие от града или страната. От тогава работя като самоосигуряващ се и поемам обекти със сравнително по-малък обем и срокове на изпълнение и с неголяма отдалеченост.

Специализация и квалификации


Завършил съм машинно инженерство в ТУ - София и имам 30 годищен опит в монтажа и ремонта на електро инсталации и тръбопроводи и съдове под налягане. И в момента имам валидни NIN, UTR и супервайзерска CSCS карта позволяващи ми не само да монтирам, а и да ръководя монтажа на парни, газови и електро инсталации на територията на обединеното кралство /на практика в целия ЕС/, но поради лични причини не мога да се ангажирам с обекти изискващи продължителното ми отсъствие от страната и региона.