5 оставени мнения от 14 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Венелин Иванов преди 37 месеца за Пребоядисване на бяло боядисани дървени врати (чам) | София

“Старателни и честни момчета! Доволен съм от работата им!”

Костадин Тодоров отговори:

Благодарим за доверието, гн. Иванов

преди 51 месеца за Основен ремонт на апартамент -50 м2 | София

“Доволен съм от свършената работа.”

преди 55 месеца за Лепене на тапети | София

“Много бързо и професионално!”

Костадин Тодоров отговори:

Благодаря за Вашето мнение и оценка!

преди 66 месеца за Ремонт на тоалетна в блок от 60те години | София

“Надеждна фирма, с добри срокове и качество. Препоръчвам!”

преди 82 месеца за Основен Ремонт | София

“Изключително много ме впечатли работата на Геко Инвест! Наех ги да направят основен ремонт на апартамент в жк. Хиподрума. Преди старта разгледах над 10 оферти от други фирми и след разговори с всички Геко Инвест изпъкна с компетентност, конкурентна цена и изключително важно за мен разбиране и коректна комуникация. След като приключиха строително монтажните работи мога да кажа, че съм доволен от качеството и от факта че всички срокове се спазиха както се бяхме разбрали от началото. Майсторите си разбират от работата и не оставят боклуци след себе си. Като за финал получих професионално основно почистване на апартамента за сметка на фирмата. Рядко се срещат такива хора и с удоволствие им пиша тази препоръка. Благодаря ви Геко и ще се радвам при нужда пак да работим заедно.”

Виж снимки

Качена препоръка, Сухо строителство

“С настоящата референция благодарим на екипа на фирма "Геко инвест" ЕООД за извършените качествено и в срок строително монтажни работи на нашите обекти, а именно строителен хипермаркет "Практис", ул. "Макгахан" 66 и строителен хипермаркет "Практис", гр. Хасково, бул. "Съединение" 110, с което дружеството спечели изцяло нашето доверие”

на 01 Jan 2012 от "Практис"

Качена препоръка, Сухо строителство

“Ние сме много доволни и щастливи, че за осъществяването на наш проект - реновиране на складови помещения, попаднахме на такъв забележителен и идеален партньор.
Хората от фирмата работиха изключително чисто и качествено. Цените бяха повече от добри, а към всяко наше питане и желание се подхождаше с необходимото внимание и отношение.
Перфектно изпълненние, точност, комуникация, доверие, надежност....Всичко това на едно място!
Така се представи за нас фирма: Геко Инвест ЕООД, от. гр. София.”

на 15 Aug 2019 от Гебр Хайнеман България ООД