Добре дошли в бизнес страницата на Петър Желязков

Работата ни е ориентирана в сферата на вътрешни довършителни работи което включва: 1. Сухо строителство (гипсокартон) 2.Шпакловки. 3.Латекс, тапети блажно боядисване . 4 Ще направим всичко свързано с ремонта на вашата баня, кухня или стая. 5.Ще решим проблеми в жилището Ви свързани с ВиК , отоплителни или електро инсталации, там където големите фирми не проявяват интерес при това на съвсем приемливи цени .

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Цялостен ремонт, Боядисване и декорация | София

“Ремонтът е извършен качествено. Останаха някои дребни детайли за довършване, но цялостно съм доволен.” на 15 Nov 2017 от Администратор от М+.

Обновяване на кухня: нови шкафове и плот или допълнение към съществуващите, Мебели и обзавеждане | София

“Доволен съм от извършената работа. Майсторът се справя добре и коригира своевременно детайлите, в случай, че не са идеални. Препоръчвам!” на 14 Nov 2017 от .

Ремонт на бокс-кухня, Ремонт на кухня | София

“Въпреки, че по наша вина за ремонтът, който заявихме през април се обадихме на Петър чак през септември, той дойде веднага за оглед, предложи решение на всичките ни въпроси и желания и започна работа в удобно за нас време. Работеше се съвестно и качествено. Търсеше се решение за допълнително възникналите проблеми. Резултатът е налице и определено надмина очакванията ни. Налице е и едно доверие към работата на Петър и екипа му, което вероятно ще е причината да им възложим ремонта и на останалата част от жилището ни. Препоръчваме ги на всички, които разчитат чрез тази платформа да намерят добрите и коректни професионалисти.” на 13 Nov 2017 от Василева .

Монтаж на кухненски плот и гръб, Ремонт на кухня | София

“Много съм доволна от работата на Петър. С ръка на сърце мога да кажа, че изпипва детайлите, внимателен е и се вслушва в това, което клиентът иска. Прави всичко в срок, съобразява се с работно време и просто какво да кажа, уцелих десятката.” на 30 Aug 2017 от .

Къртене на гипсокартонени стени, Кърти, чисти, извозва | София

“Много съм доволен от свършената работа - наех Петър за ремонта на целия апартамент. Даде ми многобройни полезни съвети и свърши работата качествено. Доволен съм и бих го наел отново за бъдещ проект.” на 22 Mar 2017 от Антонио .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

В строителния бранш сме от 25 години .

Специализация и квалификация:

Аз съм дипломиран строителен инженер , специалност ПГС .