Разберете повече за нас

Фирма Изодом ООД предлага цялостни решения по ремонт и изграждане на нови покриви, монтаж на фасадни облицовки от висок клас (дърво, еталбонд, фиброцимент), топлоизолация, вътрешни ремонти (шпаковки, гипсокартон, редене на теракот, фаянс, гранитогрес).

Опит:

Фирма Изодом ООД е регистрирана през 2007г. Специализираме в: монтажа на висок клас облицовки на фасади (дърво, еталбонд,фиброцимент), ремонт и изграждане на нови покриви, топлоизолация, вътрешни ремонти, декорации. Изпълнител е както на големи обекти, така и на множество заявки от частни клиенти.

Специализация и Квалификация:

Служителите на фирмата са минали специално обучение в "Брамак" за правилен монтаж на цялостни покривни системи. Имаме няколко изпълнени покрива изцяло по системата "Брамак", за което клиентите ни получиха от производителя на керемидите 30г. гаранция и 15г. пълна застраховка на покрива. Фирмата специализира и в монтажа на фасадни системи. Регистрирана е през 2007г. и в началото на дейността ни се занимавахме само с облицовки тип "сайдинг", при които монтажът е сух на носеща конструкция. Фирмата ни е регионален лидер с монтирани над 10000кв.м. Опитът, който добихме през годините в изграждането на носещи конструкции, измести фокусът ни към по-високия клас облицовки - дърво, еталбонд, фиброцимент. Допълнителни дейности, които изпълняваме с нужната компетентност и отговорност: монтаж на топлоизолация, вътрешни ремонти (шпакловки, гиспокартон, теракот), изграждане на навеси, изработка и монтаж на парапети.

0879 590 810 | 10:00-18:00