22 оставени мнения от 42 извършени проекти
4.73 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Невена Димитрова преди 16 месеца за Ремонт на детска стая | София

“Нямам никакви забележки от към качество! :)”

Виж снимки
Иван преди 17 месеца за Монтаж на кухненски шкаф върху стена | София

“Много симпатичен и съвестен човек, свърши добра работа и ако не беше една грешка, която допусна, щях да му дам 5 звезди.”

Ивайло Бялков преди 18 месеца за Ремонт на домофон - неработещ микрофон | София

“Като качество на работа отлично, но доста се проточи във времето.”

Виж снимки
Gergana Ivanova преди 20 месеца за Ремонт на бойлер | София

“Боян е прекрасен човек и невероятен професионалист. Отговорен и забелязващ детайлите. Истински професионалист! Радвам се, че попаднах именно на него!”

Росица Новкова преди 24 месеца за Ремонт на нагревател за топла вода | София

“Останахме доволни от свършената работа и отношението на Богдан, много бърза реакция.”

Валентин Въчев преди 25 месеца за Пращене на кабели в окачен таван | София

“Останахме изключително доволни от свършената работа и отношението на Богдан. Пролича си, че е човек с много години опит и знания в сферата. Проблемът беше отстранен, даде препоръки и подобри ел. инсталацията ни. Рядко се среща такова добро отношение и внимание! Препоръчвам - чудесен професионалист!”

Галина Андонова преди 26 месеца за Ремонт на домофонна уредба | София

“Работата е извършета експедитивно, точно, качественно и в срок. Ремонта и подмяната на домофонните уредби са извършени компетентно на отличен 6+. Много сме доволни от свършената от г-н Айвазов работа.”

преди 87 месеца за Свързване на аспирация, ел.котлони, фурна, контакт | София

“Наехме изпълнителя за свързване на уредите и той действително свърза част от тях. Надявам се подтикнат от професионализма си, след това искаше да направи промени по съществуващата ел. инсталация, вместо да се използва наличното, тъй като сметна, че това е необходимо за свързване на останалите уреди. Ние обаче не пожелахме да правим промени по инсталацията и впоследствие извикахме друг майстор, който просто свърза останалите уреди, за да работят, както имахме желание да се случи.”