14 оставени мнения от 27 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 57 месеца за Проектът ми е да се изгради нова баня. | Пазарджик

“Наех фирма Теа Вижън за цялостен ремонт на банята.В последствие ми довършиха и останалите стаи в апартамента като шпакловки до боя.Нямах проблем с фирмата,всичко беше точно и коректно.Очарован съм от майстора,който ми изпратиха-бърз,много работлив и перфектно свършена работа,момче което си разбира от работата!Ремонта свърши преди уговорените 20 работни дни по договор.Благодаря на фирмата и им желая успехи занапред.Давам им максимална оценка!”

преди 60 месеца за Смяна на дограма | Пловдив

“Работих много и демонтирана винкел и монтирана дограмата за 1 ден въпреки трудностите. Справиха се чудесно. И за други строителни дейности ще им ползвам услугите. Благодаря Теа вижън.”

преди 61 месеца за саниране на апартамент | Пловдив

“Като цяло съм доволен от работата на изпълнителите. Имаше някои дребни забавяния и проблеми. Поради тази причина оценката ми не е максимална.”

преди 62 месеца за Саниране на апартамент | Пловдив

“Много добре свършена работа , като изцяло съм доволен.”

преди 65 месеца за Спешна смяна на стъклопакета | Пловдив

“Много съм доволен от услугата Ви. Благадаря!”

преди 66 месеца за Ремонт на алуминиева дограма | Пловдив

“Много точно и своевременно беше изпълнен необходимия ремонт ! Майстора майсторски изпълни поставянето на гумените уплътнения и затварящи те профилни кутии !
Много благодаря !”

преди 70 месеца за Подмяна на дограма | Пловдив

“Бърза реакция, кратки срокове, качествена работа- доволна съм!”

преди 73 месеца за Поставяне на вентилация върху стъклопакет | Пловдив

“Доволна съм , коректни и точни !”

преди 57 месеца за Цялостен ремонт на баня | Пловдив

“Ремонт на Баня - къртене, подмяна на в и к, преградна стена,монтаж тоалетна структора за вграждане, лепене на плочки - оценявам работата на хората, които извършиха горепосочните дейности, като непрофесионално, лошо и мърляво. Очукани по ръбовете плочки, криви фуги, назъбени краища на плочките след срез. Не прилепнали ъглови лайсни към плочките. Тоалетната структора за вграждане хлътна в гипсокартона на вторият ден. Посочните дейности вместо за обещаните 10 дена бяха извършени за 25 дена. Мозайката на коридора до помещенията които се ремонтираха е нарязана с ъглошлйф. Напръскани плочки със стружки от рязане с ъглошлайф. До като течеше ремонта от ТЕА ВИЖЪН ГРУП нямаше никакъв контрол как се извършват ремонтните дейности.”

преди 60 месеца за Ремонтни работи на къща в с. Марково ( Пловдив ) | Асеновград

“Искам да докладвам измамна фирма. https://maistorplus.com/pro/36037/stefanovplast През 2018 наех фирма ТЕА ВИЖЪН ГРУП чрез майстор плюс. Не изпълниха проекта и ме ощетиха с 3000лв който не върнаха. Заведох дело което спечелих, цитирам съдебното решение по долу. Гражданско дело 19152/2018 - Решение - 13-03-2019
Три месеца продължи моят ремонт, имам договор с тази фирма.
Общо им заплатих над 7 хиляди лв, от които 3 хил. ми задържаха, а пораженията след тях, все още се опитваме да ги оправим.
Неспазиха уговорките си, забавиха се със сроковете, накрая ме ощетиха с 3 хиляди лева, които трябваше да ми върнат, така и не се появиха.
Веднага заведох дело, което спечелих, поставям линк, за да знаят хората и да им спестя главоболията, които си причиних.
http://www.rs-plovdiv.com/%D0%94%D0%B5%D0%BB%D0%B0/%D0%93%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%20%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE/2018/19152/%D0%A0%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/13-03-2019”

преди 70 месеца за Баня: Плочки,теракот,цялостен ремонт. | Пловдив

“Бих искал да изразя мнение относно фирма изпълнител,и много държа да бъде публикувано.
Фирмата е "Теа Вижън Груп".

- Изключително НЕпрофесионално отношение и НЕкорекност.
Имахме сключен договор за цялостен ремонт на апартамент за едномесечен срок.
Срокът не беше изпълнен,както може да се види от снимковия материал,обектът беше оставен,занемарен непочистен от отпадъци,изпочупени плочки във меко казано незавършен,лош вид.
През целия период от над 40 дни се сменяха няколко майстора,постоянно вървяха едни тегави преговори,да им се плащало допълнително за дребни детайли които уж невлизали във офертата.Говориме за свързващи лайсни,первазчета,монтиране на контакти които те лично са свалили без мое знанеие,защото така се правило при шпакловка и боя.Това добре,но след това цената за да ти ги поставят отново е 5лв на контакт.
Сами разбирате за какво става на въпрос.Арогантност и мутренско поведение от страна на собственика на фирмата,нищо общо с ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!
Мога още по-изчерпателен,но няма смисъл да им се отделя повече внимание на тези хора, които не са кадърни да се занимават с това!
Обмислям да предприема мерки,говорил съм с адвокати по темата.
Бъдете така добри и си свършете работата като администратори на иначе добре направената платформа Майстор Плюс,за което ви адмирирам.
Не допускайте фирми като гореспомената да оронват престижа ви,защото препоръката е най-добрата реклама.
Очаквам отговор и отношение по темата.

Благодаря!

Г.Цветков”

Петя Михайлова отговори: Виж снимки

В отговор на всичко казано от Герасим Цветков Ние от фитма "Теа Вижън Груп"ООД можем да кажем следното: клиентът,който изключително грозно и арогантно подронва авторитета на нашата фирма му беше изготвена оферта за цялостна шпакловка,боядисване,монтаж на лам.паркет и лепене на плочки.Когато офертата беше приета от Герасим Цветков сумата му се намали,защото нямал достатъчно бюджет.Ние се съгласихме влезнахме в положение.В процес на работа клиента неколкократно се опита да намали цената на дадената оферта.Вярно,че клиента винаги има прави,но идва в малко повече. Нашата фирма държи на качеството за изпълнение на даден проект.Въпросният клиент започна сам да си променя неща по договор.Всички майстори,които работеха на въпросният обект дигнаха ръце от клиента и съпругата му.Все нещо искаха като допълнение на нещата.Постоянно имаше викове,крясъци и звънене по 100 пъти на ден за някакви глупави въпроси. Когато сме купували материали със средства на фирмата,след това плащането от страна на Г.Цветков ставаше много трудно.Постоянно имаше някакво оправдание и парите се взимаха доста трудно. Отностно боклуците във всяка една от офертите на фирмата е описана дейността,която трябва да се извърши.Така,че в нашите задължения не е влизало събиране и изхвърляне на строителните отпадъци. За допълнителното заплащане мога да коментирам,че когато човек извърши дадена услуга,като допълнение мисля,че е нормално тази услуга да бъде заплатена. При всеки един ремонт на апартамент,излизат някакви допълнителни неща били то и малки. Клиента Г.Цветков явно си мисли,че нещата стават с магическа пръчица,но да не забравяме,че всяка една манипулация си има определено технологично време за нейното приключване,но господина не е запознат с нещата и изисква нещата да се случват с изключителна бързина. След,като му беше обяснено за контакти,свързващи лайсни,силиконизиране на прозорци и му бе казано,че тези неща трябва да се заплатят допълнително,той се изсмя и категорично заяви,че няма да даде и стотинка отгоре,съответно на работниците им се дадоха инструкции от собственика на фирмата да се работи по дадената оферта и всичко допълнително,което е излезнало в процес на работа да не се пипа. Обекта е издаден от преди 2 месеца,но клиента отказва да дойде да си получи ключа от апартамента и приемно-предавателният протокол за приключване на ремонтните дейности. В допълнение мога да кажа,че преди нашата фирма да започне работа там са ходили няколко майстора,които са започвали работа и по незнайни причини са си тръгвали от там.По пътя на логиката следва,че проблема не е в майсторите или в нашата фирма,проблема идва от въпросният Герасим Цветков и съпругата му.Те са психически неуравновесени хора.