Добре дошли в бизнес страницата на ТЕА ВИЖЪН ГРУП

Представяме Ви фирма за строително-ремонтни дейности "ТЕА ВИЖЪН ГРУП ООД".С доказано качество!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Проектът ми е да се изгради нова баня., Ремонт на баня | Пазарджик

“Наех фирма Теа Вижън за цялостен ремонт на банята.В последствие ми довършиха и останалите стаи в апартамента като шпакловки до боя.Нямах проблем с фирмата,всичко беше точно и коректно.Очарован съм от майстора,който ми изпратиха-бърз,много работлив и перфектно свършена работа,момче което си разбира от работата!Ремонта свърши преди уговорените 20 работни дни по договор.Благодаря на фирмата и им желая успехи занапред.Давам им максимална оценка!” на 15 Aug 2019 от Мариян Денисов.

Смяна на дограма, Дограма и остъкляване | Пловдив

“Работих много и демонтирана винкел и монтирана дограмата за 1 ден въпреки трудностите. Справиха се чудесно. И за други строителни дейности ще им ползвам услугите. Благодаря Теа вижън.” на 07 May 2019 от Недка .

саниране на апартамент, Изолация и Саниране | Пловдив

“Като цяло съм доволен от работата на изпълнителите. Имаше някои дребни забавяния и проблеми. Поради тази причина оценката ми не е максимална.” на 27 Mar 2019 от Огнян .

Саниране на апартамент, Изолация и Саниране | Пловдив

“Много добре свършена работа , като изцяло съм доволен.” на 05 Mar 2019 от Огнян Димитров.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Ние можем да завършим до най-малкия детайл всяка една сграда – от изолациите, шпакловките и замазките, поставянето на плочки, фаянс, теракот, грнитогрес, санитария, паркет, ламинат, декоративни мазилки, боядисване, лепене на тапети и много други до най-фините довършителни работи, с които само професионални дизайнери биха се заели – витражи, пластики, декоративни пана, рисувани интериори и други. Доверете се на нас, а ние ще създадем атмосферата във всяко едно пространство – открито или закрито. Нашият екип от архитекти, дизайнери и изпълнители работи в пълен синхрон, така че когато проектът е завършен и изпълнен, вие ще бъдете повече от доволни от постигнатия резултат. Нашето убеждение е, че в малките детайли се крие голямото очарование, затова винаги се стремим да дадем на клиентите си най-качественото и красивото – от идейната фаза на проекта до напълно завършения дизайн.

Специализация и квалификация:

Предлагаме строително-ремонтни и довършителни услуги. Ние гарантираме високо качество и експедитивно изпълнение на зададената ни задача. Екипът ни е от високо квалифицирани служители, които се грижат за вашите нужди. Ето и нашият списък с предлаганите от нас услуги: -груб строеж; -ремонт на покриви; -хидроизолация; -топлоизолация; -каменни облицовки; -замазки; -мазилки; -шпакловки; -боядисване; -гипсокартон; -поставяне на гранитогрес, теракот, фаянс и мрамор; -изработка и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма; -изработка и монтаж на алуминиеви парапети; -обръщане на врати и прозорци;