Добре дошли в бизнес страницата на ТЕА ВИЖЪН ГРУП

Представяме Ви фирма за строително-ремонтни дейности "ТЕА ВИЖЪН ГРУП ООД".С доказано качество!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Ремонт на алуминиева дограма, Дограма и остъкляване | Пловдив

“Много точно и своевременно беше изпълнен необходимия ремонт ! Майстора майсторски изпълни поставянето на гумените уплътнения и затварящи те профилни кутии !
Много благодаря !”
на 15 Nov 2018 от Никола Аргиров.

Подмяна на дограма, Дограма и остъкляване | Пловдив

“Бърза реакция, кратки срокове, качествена работа- доволна съм!” на 25 Jul 2018 от Макарена .

Подмяна на стъкла на врати, Дограма и остъкляване | Пловдив

“Реагираха бързо и съм доволен от отношението на майстора.” на 13 Mar 2018 от Администратор от М+.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Ние можем да завършим до най-малкия детайл всяка една сграда – от изолациите, шпакловките и замазките, поставянето на плочки, фаянс, теракот, грнитогрес, санитария, паркет, ламинат, декоративни мазилки, боядисване, лепене на тапети и много други до най-фините довършителни работи, с които само професионални дизайнери биха се заели – витражи, пластики, декоративни пана, рисувани интериори и други. Доверете се на нас, а ние ще създадем атмосферата във всяко едно пространство – открито или закрито. Нашият екип от архитекти, дизайнери и изпълнители работи в пълен синхрон, така че когато проектът е завършен и изпълнен, вие ще бъдете повече от доволни от постигнатия резултат. Нашето убеждение е, че в малките детайли се крие голямото очарование, затова винаги се стремим да дадем на клиентите си най-качественото и красивото – от идейната фаза на проекта до напълно завършения дизайн.

Специализация и квалификация:

Предлагаме строително-ремонтни и довършителни услуги. Ние гарантираме високо качество и експедитивно изпълнение на зададената ни задача. Екипът ни е от високо квалифицирани служители, които се грижат за вашите нужди. Ето и нашият списък с предлаганите от нас услуги: -груб строеж; -ремонт на покриви; -хидроизолация; -топлоизолация; -каменни облицовки; -замазки; -мазилки; -шпакловки; -боядисване; -гипсокартон; -поставяне на гранитогрес, теракот, фаянс и мрамор; -изработка и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма; -изработка и монтаж на алуминиеви парапети; -обръщане на врати и прозорци;