Мнения за Бригада Комплекс 3.60 от 5

Строеж на плоча и дървен навес с 4 колони и стъпки, Строителство на сгради | Хисаря

“Доволна съм много от извършената работа.
Всичко премина гладко, както се разбрахме и за изпълнение и за материали.”
на 15 Jun 2018 от Десислава Кендева.

Шпакловка и замазка., Сухо строителство | Пловдив

“Много съм разочарован. След като се разбрахме за цената, тя се промени 3 пъти за единия апартамент от 3000 та до 4000. Уговорката беше да се плати 10% в началото и остатъка накрая при завършен ремонт. Но когато започнаха, се започна едно постоянно мрънкане за повече пари, защото нещо било направено. Стигнахме до 2824лв. платени досега и забелязах, че изпълнението е много зле. Разминаване на ъгли и криви прави линии. Но най-големият проблем е, че цялата замазка на едната страна падна след като изсъхна, а на другата стена започна да се люпи и то преди даже да е боядисано. А после ми казаха, че ако не изпратя и остатъка на парите, те нямат пари с какво да дойдат на работа. Наложи се да търся други специалисти, които да поправят тяхната работа, което доведе до допълнителни разходи и много съществено забавяне на ремонта. В крайна сметка ми бяха върнати едва 1000 лв от цялата сума. Не препоръчвам.” на 24 Jan 2018 от Niколай Тодоров.

Покрив на порта и измазване на кирпичен дувар, Строителство на сгради | Елин Пелин

“Наех бригадата на Николай Крумов за ремонт на покриви на порта и измазване на кирпичени дувар.
Направиха нова дървена конституция + битумни плочи. Добре се получи и не тече, само дървото не обработиха против дървояди, казаха че в склада вече било обработено!?
С мазилката не се справиха добре. Рапичната мрежа стърчи на много места никъде краищата не са отсечени въпреки че специално им го поисках в началото.”
на 30 Nov 2017 от Цветан Стефанов.

Ремонт на фасада, Изолация и Саниране | Пловдив

“Коректно и бързо изпълнение въпреки кратките срокове. ” на 27 Feb 2017 от Димчо .