4 оставени мнения от 6 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 82 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Мога да напиша само хубави неща: съвестен, коректен, професионалист! Беше точен във всяка една уговорка, даваше експертно мнение, което се оказа безценно. Изготви ми бързо оферта, която беше изчерпателна и включваше всичко! Изпълни поръчката предсрочно, изключително качествено. Работеше бързо, методично и ЧИСТО! Препоръчвам го на всички, които обмислят ремонти, защото знае какво прави, съобразява се с желанията на клиента и превръща идеите в перфектно изпълнение!”

преди 85 месеца за малка баня | София

“Работата бе свършена качествено, в договорения срок и обем.”

преди 93 месеца за Ремонт на две помещения - тоалетна и баня | София

“Много добър професионалист, точна и ясна комуникация, прозрачност при офертата и добра подготовка. Васил даде много и добри предложения, които помогнаха при цялостния ремонт; напълно разчитахме на преценката му при избиране на материали и време на изпълнение на различните етапи. Ремонтът беше изпълнен в срока, който Васил даде, и с нужното качество. С Васил е лесно да се работи, не се стреми да налага мнение, изслушва и се стреми да предложи оптимален вариант. Бихме го ангажирали за следващи ремонти с удоволствие!”

преди 94 месеца за Ремонт на баня | София

“Много съм доволна от извършената дейност, изпълнението се забави с един ден, но майстора не пропусна да се реваншира за това. По важното е, че всичко беше изпипано до детайли. Отлична организация и на сайта и на самата дейност след това. Препоръчвам на всеки, който търси майстор да ползва този сайт и майстора най - вече. ”