3 оставени мнения от 12 извършени проекти
3.67 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 60 месеца за Ремонт на съществуващи подпорни стени от дялан камък. | София

“Строителните дейности по премахването на старата подпорна стена и изграждането на нова бяха извършени от фирмата изпълнител в уговорения срок, професионално и качествено. На всеки етап от осъществяване на проекта представителите на изпълнителя информираха инвеститора за предстоящите дейности и начина на изпълнение. Препоръчваме фирма "Изософ" ООД като надежден и лоялен партньор.”

Виж снимки
преди 61 месеца за Боядисване на врати на шкафове ПДЧ | София

“Много приятно бях изненадана от изпълнителите на моята поръчка. Бързо, качествено, професионално. Благодаря на сайта за предложените изпълнители и най-вече на самата фирма, която изпълни успешно поръчката ми. Горещо препоръчвам!”

преди 71 месеца за Избива влага на външна стена (без ВиК в нея). | София

“Фирма ИЗОСОФ извърши "хидроизолация" без изясняване на причината за избиването на влага, с ясното съзнание за козметичния характер на извършената работа. Влагата изби отново – по-обилно от преди „хидроизолирането” – едва месец след полагането на "хидроизолацията". По самата „хидроизолация” вече има видими напуквания. За 3 дни работа по средно 4 часа на ден взеха 700 лв. Имах си работа не с фирма, „специализирана в строителните изолации”, както се представят, а с козметични услуги по домовете.”

Виж снимки