Добре дошли на бизнес профила на donfelipe


Бригада от София специализирана в строителните изолации, вътрешни и външни ремонти и довършителни работи. Предлагаме отлично качество с най-добрите материали, реални гаранции и добри цени.

Покривни услуги е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 60 месеца за Ремонт на съществуващи подпорни стени от дялан камък. | София

“Строителните дейности по премахването на старата подпорна стена и изграждането на нова бяха извършени от фирмата изпълнител в уговорения срок, професионално и качествено. На всеки етап от осъществяване на проекта представителите на изпълнителя информираха инвеститора за предстоящите дейности и начина на изпълнение. Препоръчваме фирма "Изософ" ООД като надежден и лоялен партньор.”

Виж снимки
преди 61 месеца за Боядисване на врати на шкафове ПДЧ | София

“Много приятно бях изненадана от изпълнителите на моята поръчка. Бързо, качествено, професионално. Благодаря на сайта за предложените изпълнители и най-вече на самата фирма, която изпълни успешно поръчката ми. Горещо препоръчвам!”

Виж всички мнения

Опит


26 години на пазара

Специализация и квалификации


Строителни ремонти, строителни изолации,зидарии,мазилки,шпахловки,боядисване, фаянс,теракот,тапети,паркети, ВиК и ЕЛ работи. Ремонт на плоски покриви с хидроизолационна мушама или мазана изолация. Ремонт или изграждане на нови керемидени покриви.Битумни керемиди. Изграждане на навеси.Дървени конструкции. Тротоари и бетонови настилки. Циментови замазки и саморазливни индустриални подове от епоксидна смола. Гипскартонени преградни стени и тавани.