Добре дошли в бизнес страницата на Димкос Електро

Здравейте, ние сме бригада специализирана в изграждането на ел. инсталации, както на офиси, апартаменти, къщи, така и на цели жилищни сгради. Занимаваме се и с изграждането на конструкции с гипсокартон, правим и цялостна шпакловка, както и боядисваме. Имаме голям бус до 3,5 т., предлагаме и транспортни услуги. Стремим се да изпълним започнатата работа във възможно най-кратки срокове. Мобилни сме, можем да поемаме и по-малки задачи. При нужда звънете на телефона, за повече информация.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Шпакловане на балкон, Боядисване и декорация | София

“Изпълнителят свърши работата в указания от мене срок, на приемлива цена и качествено. Проектът изискваше измазване върху пръскана мазилка, нещо което не всеки се наема да извърши, но Димитър го направи. Накратко, доволен съм от свършената работа, бих наел същия изпълнител и за други проекти.” на 04 Nov 2018 от Явор Костов.

Намиране и отстраняване на евентуален проблем в Ел. Инсталация, Електроуслуги | София

“Страхотна бригада - бързи, коректни, мобилни. Разбрахме се лесно и само по телефон и имейл - работата беше свършена чудесно и в срок. Ползвах услугите им два пъти. Препоръчвам!” на 01 Nov 2018 от Емил Илиев.

Преправяне ел. точки и кабели в студио, Електроуслуги | София

“Оценката ми е изцяло положителна. Доволен съм от свършената работа.” на 18 Oct 2018 от Иван Андреев.

Смяна на апартаментно електрическо табло., Електроуслуги | София

“Работата беше изпълнена бързо и качествено. Доволен съм от услугата.” на 15 Sep 2018 от Сами .

Монтаж на ключове за стълбищно осветление, Електроуслуги | София

“Супер доволен. Имах сложен казус за решаване с едно стълбищно осветление, но проблемът беше решен. Препоръчвам” на 08 Jul 2018 от Боби .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Преминали сме през доста разнообразни обекти и сме се сблъсквали с много ситуации. Разполагаме с необходимата техника и умения, за да се справим с всеки зададен проект. Ще получите качествена работа от наша страна, на добра цена!

Специализация и квалификация:

Специализирали сме се в изграждането на силнотокови и слаботокови инсталации. Чистим каквото сме изцапали и си хвърляме боклука! При нужда получавате фактура от нас за свършената работа! Материали може да закупите сами, може да ги закупим и ние, като използваме намаления от цената!