Добре дошли на бизнес профила на garchev


"ГЪРЧЕВ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е строителна фирма занимаваща се с всички строително- ремонтни дейности.Изпълнява обекти от жилищното,промишленото и културно-битово строителство,както и обекти от инфраструктурата .Проектиране и изпълнение на интериорен дизайн за жилища и офиси.Член на Камарата на Строителите в България.Фирмата разполага с високо квалифициран технически и работнически персонал.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

преди 83 месеца за Монтаж на нов водомер 1/2 (подмяна на съществуващ) | Плевен

“Точно в уреченото време! Бърза и качесвена работа! На разумни цени! Благодаря!”

преди 92 месеца за Хидроизолация и укрепване на основи на еднофамилна къща | Плевен

“Благодарим на инф. Гърчев за добре свършената работа. Свързахме се с него, договорихме се, сключихме договор и в кратък срок имаме изпълнение на договореното с качество, което ни задоволява. Срещнахме професионализъм и желание да се удовлетвори клиента.
Благодарим!
Светлана, Веселин и Ганчо Ганеви

преди 93 месеца за Спешно!!! Повреден кран | Плевен

“Ремонтът е извършен успешно!”

Виж всички мнения

Опит


"ГЪРЧЕВ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е създадена през 2011г.Вече 5/пет/ години е на строителния пазар.Управител и собственик е инж.Тошо Георгиев Гърчев с 35 годишен стаж в сферата на строителството.Инж. Гърчев е бивш ръководител на много строителни фирми в бранша,ръководил е големи обекти,както в България така и в чужбина.

Специализация и квалификации


Изпълнение на жилищни,промишлени и културно-битови сгради. Проектиране и изпълнение на интериорен дизайн за жилища и офиси. Изпълнение на мероприятия по енергийна ефективност. Изпълнение на ВиК,ЕЛ и ОВК инсталации. Изпълнение на инфраструктурни проекти. Вякакъв вид ремонтни дейности в строителството.