Добре дошли на бизнес профила на Сфера 2015


Фирма "СФЕРА 2015" ЕООД се занимава с външни и вътрешни строително ремонтни и довършителни работи,обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на достъпни цени. Правим както цялостни ремонти така и частични. Доставката на материалите и почистването е наш ангажимент.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Пламен Димитров преди 21 месеца за Обръщане на 4 прозореца | Бургас

“Супер доволен съм от работата на Сфера 2015 / Маргарит. Момчетата бяха много точни, комунимираха през цялото време и ме държаха в течение точно какво и кога ще направят. Всичко стана както трябва и точно навреме, въпреки че се свързах с тях в последния момент и исках да стане доста бързо. Само мога да препоръчам услугите на Сфера 2015, благодаря!”

Маргарит Маргаритов отговори: Виж снимки

И ние благодарим за мнението !

Станка Железова преди 26 месеца за Поставяне на шумоизолация | Бургас

“Използвах услугите им за изолация с вата и гипсокартон. Работят бързо и качествено, доволна съм.”

Маргарит Маргаритов отговори:

Благодарим за мнението !

преди 30 месеца за Да се направи нов апартамент който е на тапа | Бургас

“Много съм доволен! Всичко беше точно!”

Маргарит Маргаритов отговори:

Благодарим за оценката

Виж всички мнения

Опит


В сферата на строителството и довършителни работи сме от 8 години и имаме извършени много ремонти на частни физически лица,юридически лица както и с общински фирми и общини. Притежаваме опит във всички сфери. Изпълняваме : - Фаянс и теракота - Шпакловка,грундиране и боя - Окачени тавани - Гипоскартон - Хидро и топлоизолация - ВиК и Ел. - Всички видове мазилки - Покривни работи - Зидария - Къртене

Специализация и квалификации


Всички служители са минали обучения за различните строителни дейности. Ежегодно посещаваме нови обучения и се информираме за нововъведенията в сферата.