51 оставени мнения от 64 извършени проекти
4.86 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Нели Петрова преди 7 месеца за Ремонт на алуминиев парапет със стъклени прегради | София

“Мариян надмина очакванията ни. Супер коректен и разбран Човек с главно "Ч". Дойде на място, видя какъв ни е проблемът и вместо да ни забаламоса и да ни вземе парите, даде препоръки как сами да се справим. Благодарим ти, Мариян. Винаги ще те препоръчваме <3”

Мартин Димов преди 8 месеца за Метална конструкция, двоен под | София

“Мариян е железен. Може да разчитате на него за всякакви изделия и конструкции от желязо. Работи, както по-малки задачи - парапети, врати, навеси; така и по-големи - например укрепвания с железни греди. Отделя достатъчно внимание и работи здраво.
Моят проект беше за конструкция двоен под. Имаше координиране с друг екип, Мариян се отзова с много малко предизвестие, когато имаше нужда от съвместна работа с другия екип.
Помага с ценни съвети и за други ремонтни дейности, понеже има много опит.
Препоръчвам.”

Тимъти преди 8 месеца за производство и монтаж на стоманени греди и колони при реконструкция на покрив и стълбище в мезонет | София

“Изпълнителят изпълни проекта над очакванията и в рамките на очакваното време и цена. Проектът имаше някои проблеми с плана, но те ми помогнаха с организацията и всичко мина добре и по план. Тази компания се грижи за своите клиенти и се грижи проектът да успее и да бъде направен така, както трябва, без преки пътища. В сравнение с обичайния ми опит със строителни фирми, те работят на съвсем различно ниво. Ако имате нужда от проект, изпълнен в срок, на цена, доверете се на тази фирма.”

Виж снимки
Александра Александрова преди 12 месеца за Метална порта | София

“Перфектно изпълнение!”

Георги преди 13 месеца за Желязна решетка за барбекю | София

“Мариян прояви много лично отношение към проекта, отдели време за да обсъдим вариантите и предложи неща, които обогатиха визията и потреблението на барбекюто. Препоръчвам с две ръце!”

Виктор Стоянов преди 14 месеца за Метален парапет | София

“Отлично изпълнение на поставената задача.Мариян се справи блестящо с доста сложните изделия.Отново ще ползвам услугите му. Препоръчвам.”

Милена Драгозова преди 15 месеца за Ремонт на метална гаражна врата тип решетка | София

“Изключително съм доволна от извършените железарски услуги от Мариян - изправяне на стара желязна решетка, премахване на излишни заваръчни елементи, третиране срещу ръжда, грунд и боя на металните повърхности. С него се работи лесно, тъй като има комуникация и разбиране какво иска клиента. Мариян е много отговорен, изпипва си работата и ще останете доволни от него!”

Теодора Гигова преди 16 месеца за Ремонт на парапет | София

“Парапетът е крив и елементите не са свързани от край до край, замазва с кит и се е появила ръжда. Арогантно поведение и изнудване с пари. Лъже, че ще работи с боя 3 в 1, а работи с най-обикновена алкидна.”

Мариян Найденов отговори:

Уважаемата госпожа Гигова не ме е наела през сайта на Майстор Плюс. Телефонът и координатите ми свободно могат да се намерят в интернет. Госпожата се свърза с мен, като ми обясни че заобикаля Майстор плюс. Обсъдихме проекта, договорихме сумата за демонтаж, почистване на стари елементи, намазване на ръждясалите елементи с преобразувател, а в случая всичко което беше останало като метал по нейно желание беше ръждясало и негодно за употреба. въпреки това се съгласих да изработя парапета по неин модел и нейно желание. Освен, че изработих парапета пребоядисах и смених поликарбоната на конструкцията върху балкона, като за целта демонтирах цялата козирка, обработих я и я монтирах отново с новия поликарбонат. И след като дойде момента за плащане се установи, че госпожата има само половината пари. И аз съм длъжен да и работя за без пари. Беше ми обяснено, че ако продължавам да си искам парите ще последва лоша оценка за мен в сайта на Майстор плюс. Това много ме озадачи, тъй като тя не ме е наела през сайта и също така ми обясни че не желае да ме наема през сайта по нейни си съображения. И ето днес за мое голямо учудване в 17 часа тя ме наема през сайта на Майстор плюс, почти 3 седмици след като съм приключил работа при нея и не ми е платила това за което сме се договорили и след 15 минути след наемането ми поставя оценка. Това естествено не може да се случи без съдействието на някой от администраторите на сайта. Призовавам, управителите на сайта на Майстор плюс да вземат отношение по случая тъй като с тези си действия някои от техните администратори ми нанасят морални и и бъдещи материални щети. Не е допустимо след като всеки може да ме намери в интернет и да ме наеме паралелно с това и да ме е видял или пускал покана, но да не ме е наел 3 седмици след като съм му свършил работа да ме наема в сайта на Майстор плюс и да ми пише оценка. Ако не бъдат взети мерки от управителите ще го считам за лично отношение към мен. Разполагам със снимки и кореспонденцията с госпожата, с изразеното и положително отношение към добре свършената от мен работа, като част от тях съм предоставил на един от управителите на Майстор Плюс. Ако се проследи хронологията на поръчката описана от администраторите ще се установи, че госпожата не ме е наела през сайта, но е оставила коментар на работата ми. Очевидно от всички оставени коментари до момента от клиенти, които са положителни изведнъж се появява една госпожа, която ми поставя отрицателен коментар в платформа през която дори не ме е наела. Още веднъж призовавам управителите на Майстор плюс да вземат спешни мерки и да прекратят това уронване на престижа на клиентите си. Тъй като не е тайна, че ние майсторите в Майстор плюс си заплащаме за тази услуга.