Добре дошли на бизнес профила на Метал Дизайн М


Метал Дизайн М ЕООД е производител на метални изделия - парапети, огради, врати, конструкции, винтидж, паравани, маси, козметични легла, поликарбонатни конструкции и нестандартни изделия от метал.

Железарски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Нели Петрова преди 7 месеца за Ремонт на алуминиев парапет със стъклени прегради | София

“Мариян надмина очакванията ни. Супер коректен и разбран Човек с главно "Ч". Дойде на място, видя какъв ни е проблемът и вместо да ни забаламоса и да ни вземе парите, даде препоръки как сами да се справим. Благодарим ти, Мариян. Винаги ще те препоръчваме <3”

Мартин Димов преди 8 месеца за Метална конструкция, двоен под | София

“Мариян е железен. Може да разчитате на него за всякакви изделия и конструкции от желязо. Работи, както по-малки задачи - парапети, врати, навеси; така и по-големи - например укрепвания с железни греди. Отделя достатъчно внимание и работи здраво.
Моят проект беше за конструкция двоен под. Имаше координиране с друг екип, Мариян се отзова с много малко предизвестие, когато имаше нужда от съвместна работа с другия екип.
Помага с ценни съвети и за други ремонтни дейности, понеже има много опит.
Препоръчвам.”

Тимъти преди 8 месеца за производство и монтаж на стоманени греди и колони при реконструкция на покрив и стълбище в мезонет | София

“Изпълнителят изпълни проекта над очакванията и в рамките на очакваното време и цена. Проектът имаше някои проблеми с плана, но те ми помогнаха с организацията и всичко мина добре и по план. Тази компания се грижи за своите клиенти и се грижи проектът да успее и да бъде направен така, както трябва, без преки пътища. В сравнение с обичайния ми опит със строителни фирми, те работят на съвсем различно ниво. Ако имате нужда от проект, изпълнен в срок, на цена, доверете се на тази фирма.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


От 1987 г. се занимавам със заваряване, разкрояване и монтаж на метални конструкции. Придобил съм опит, както в наши така и в чужди фирми, като съм работил в Австрия, Чехия, Германия, Франция. В България работя както с частни клиенти, така и на строителни фирми.

Специализация и квалификации


Завършил съм Средно Специално Техническо училище по Индустриализирано Строителство със специалност заваряване и изработка на метални изделия. Металургия в ВХТИ. В Чешката Република съм специализирал заваряване на ТИГ/ВИГ (волфрам инертен газ), МИГ/МАГ (метал инертен газ/метал активен газ), ММА Ръчно електродъгово (РЕД) заваряване с обмазани електроди. Придобил съм опит в Газопламъчно рязане и заваряване, Подфлюсово заваряване, Плазмено рязане. Имам всички сертификати по заваряване.