Мнения за Дървени къщи, стълби 4.79 от 5

Саша преди 5 месеца за Ремонт на външно стълбище на вход на жилищен блок | София

“Жан и бригадата му свършиха страхотно работата, с внимание към детайла и естетически. Много точни, коректни, работливи, учтиви хора. Изчистиха обекта след приключването. Бих ги наела отново и ги препоръчвам! Благодаря, Жан!”

Даниела Ванева преди 6 месеца за Каменен плочник край къща | София

“Бързо и много добре свършена работа. Препоръчвам.”

Ирина преди 10 месеца за Изработване на дървени стъпала за вътрешна стълба с метална конструкция | София

“Стълбата беше изработена бързо и коректно, дори без да се оставя боклук след приключването. Нямам никакви забележки и горещо препоръчвам майстора!”

Жан Кръстев отговори:

Благодаря Ирина !

Драго преди 14 месеца за Градински навес / беседка | Радомир

“За първи път попаднах на майстори, за които нямам забележки! Жан и момчетата му свършиха работата качествено и в срок. Дадоха много практични съвети, които ми спестиха пари и направиха обекта много по-качествен и красив от първоначално замисления.
Комплексна бригада - качествен дървен материал, дърводелство, зидария, стенни и подови покрития, електро инсталация и т.н. Имат грижата за почистване след работа и са винаги позитивно настроени.
Доверих се на положителните коментари в сайта и не сгреших.
Силно препоръчвам!”

Мирослав преди 15 месеца за Навес над балкон на последен етаж | София

“Положителните отзиви на другите потребители се потвърдиха. Жан е много коректен. Изграждането на навеса беше завършено качествено и в срок, и ми помогна и с други задачи по ремонта. Препоръчвам!”

Тодор преди 16 месеца за Здравейте, правите ли ремонт на входна площадка на жилищен блок, панелно строителство? | София

“Много коректен и изпълнителен изпълнител. Свърши работата в срок и качествено. Допълва идеите, ако нямате такива, много правилно и естетически. Сигурен съм, че ще го наема пак, когато имам нужда. Препоръчвам силно.”

преди 17 месеца за Изливане на плоча на беседка и слагане на плочки. Измазване на бордюри | София

“Изпълнението на поръчка, надмина очакванията ни.
Изключително организирани, работят чисто и са честни хора.
Истински специалисти, които дават добри идеи и решения.
Това са и първите майстори влезли в къщи и се радваме и сме очаровани!
Препоръчвам!”

Георги преди 17 месеца за Ремонт на тераса с приблизителни размери 7м на 1,3м | София

“Наех от сайта, без да го познавам, г-н Кръстев и мога да кажа само добри неща за него. От огледа до завършването на работата оказа пълно съдействие, както за покупката на плочките, така и връзката със съседите за достъп. Акуратно си изпълни сроковете и качеството на работата. Коректен бе в сметките и финансовите ни отношения бяха лесни и точни. При изпълнение на работите показа знания и умения за решаване на проблеми. Признавам, че бях резервиран при наемането от сайт на майстор за строителна дейност (патил съм не веднъж), но всичките ми страхове изчезнаха още при първата ни среща на обекта. Препоръчвам г-н Жан Кръстев на всеки, който има нужда от строителна услуга.”

Н. Бумбарова преди 17 месеца за Подпрозоречни первази от естествен или технически камък | София

“Жан Кръстев е ръководител на екип от много добри професионалисти. Отговориха на изискванията ни по много добър начин:
- Предложиха за външни первази да се използва материал "китайски мрамор", който не утежнява бюджета на проекта;
- Взеха необходимите размери прецизно като предложиха подходящи конструктивни решения за преодоляването на неочаквани кривини;
- Предложиха много приемлива цена за изработката и монтажа, което ни накара да поискаме повече первази, отколкото бяхме планирали предварително.
По време на монтажа, за постигане на съвсем точни размери, беше извършена настройка чрез изрязване на място.
В резултат на изпълнението беше постигната и функционалност, и естетично въздействие.”

Жан Кръстев отговори:

Благодаря Ви Невяна

Румен преди 17 месеца за Изработване на дървена рамка и монтиране на две дървени врати хармоника в отвор | София

“Задачата на пръв поглед изглеждаше лесна, но само господин Кръстев прие заявката и я изпълни перфектно. Имаше трудности с монтирането на двете врати хармоники и се наложи преработване на окачването им. Това не влизаше в договорената сума само за рамката с монтаж. Това пък наложи и няколко посещения. за да се изпълни окончателно задачата.”

Борис преди 25 месеца за 6 парапета дървени за под прозорец | София

“Добре свършена работа като цяло, но имам и някои забележки. Един от первазите не беше изрязан точно (по-къс с около 20 см.) и се наложи дълго след ремонта да водим телефонни разговори за поставяне на допълнително парче. Изпълнителят така и не намери време да дойде да го сложи, както и да коригира отворите за сензора на алармата. Накрая получих парчето по куриер за моя сметка и се наложи да го монтирам сам.”

Венета преди 12 месеца за Специалист за монтаж дюшеме около 60 кв.м. | Банкя

“Моята оценка за работата на г-н Жан Кръстев за извършената от него дейност по полагане на ново дюшеме (след отстраняване на старо), в това число полагане на скара, изолационна вата, циклене и лакиране клони към нула. Причини: липса на отчетност за закупените материали и постоянно напомняне за предоставяне на оправдателни документи за извършените покупки (и до днес не съм получила документ за закупения от него лак за дюшемето!); предприемане на действия, които не са предварително съгласувани с мен като възложител, независимо, че изрично съм помолила за това; извършване на значителна част от възложената работа (циклене, фугиране и лакиране) от друго лице, за което не ми е искано и не съм дала съгласие; несъразмерно високи цени на услуги с оглед тяхната сложност и реализирано качество. Една седмица след извършеното лакиране при нанасяне в жилището се установи, че положеното покритие не съответства на така наречените три ръце лак, за което съм заплатила изцяло на г-н Жан Кръстев. Появиха се не само големи фуги между дъските на дюшемето, но и значителни цветови разлики в покритието, на едни места е по-тъмно, на други е по-светло, стои на петна, а на места се вижда, че изобщо лак липсва. При отправена молба към г-н Кръстев да дойде и да види измененията в дюшемето и лаковото покритие, той ми предложи ден и часови интервал, като аз потвърдих крайния час от този интервал. Чаках г-н Кръстев два часа и половина, но той не се появи.”