33 оставени мнения от 49 извършени проекти
4.76 от 5

Иво Николов преди 7 дни за Прекрояване на две бюра от масив в едно голямо | София

“Отлично изпълнение на поръчково бюро от масив! Жан се отзова бързо и свърши страхотна работа, комуникирайки всички необходими детайли по проекта своевременно. От оглед до доставяне и монтаж, бях спечелен с професионално отношение, опит и умение във всяка стъпка - определено препоръчвам и бих го потърсил отново!”

Жан Кръстев отговори:

Благодаря , Иво

Антония Кръстева преди 3 месеца за Обличане на бетонно интериорно стълбище с дърво | София

“Изключително съм доволна от извършената работа от г-н Кръстев, много благодаря!”

Георги Диамандиев преди 4 месеца за Изравняване на дюшеме с osb 100м2 | София

“Обявата, която пуснах беше за поставяне на осб, но след първия оглед, Жан ми предложи да направи ВиК-то (ставаше въпрос за прокаравене на нови 2 кухни и баня). Дойдоха цяла бригада на втори оглед за да замерят и проверят как може да стане ремонта. По време на ремонта се наложи няколко пъти да променим (по мое желание) по-голямата част това, за което се бяхме уговороли първоначално. Екипа на Жан беше винаги изряден и въпреди промените, си свършиха работата до край. Kоректно отношение,препоръчвам”

Жан Кръстев отговори:

Благодаря, Георги

Тома Соколов преди 7 месеца за Изграждане на бар-плот в заведение | София

“Доволен съм от свършената работа. Предвид това, че ми беше горе-долу спешно, успя да ме вмести в графика си и изпълнението на задачата бе задоволително.”

Саша Илиева преди 13 месеца за Ремонт на външно стълбище на вход на жилищен блок | София

“Жан и бригадата му свършиха страхотно работата, с внимание към детайла и естетически. Много точни, коректни, работливи, учтиви хора. Изчистиха обекта след приключването. Бих ги наела отново и ги препоръчвам! Благодаря, Жан!”

Даниела Ванева преди 14 месеца за Каменен плочник край къща | София

“Бързо и много добре свършена работа. Препоръчвам.”

Ирина преди 18 месеца за Изработване на дървени стъпала за вътрешна стълба с метална конструкция | София

“Стълбата беше изработена бързо и коректно, дори без да се оставя боклук след приключването. Нямам никакви забележки и горещо препоръчвам майстора!”

Жан Кръстев отговори:

Благодаря Ирина !

Драго преди 22 месеца за Градински навес / беседка | Радомир

“За първи път попаднах на майстори, за които нямам забележки! Жан и момчетата му свършиха работата качествено и в срок. Дадоха много практични съвети, които ми спестиха пари и направиха обекта много по-качествен и красив от първоначално замисления.
Комплексна бригада - качествен дървен материал, дърводелство, зидария, стенни и подови покрития, електро инсталация и т.н. Имат грижата за почистване след работа и са винаги позитивно настроени.
Доверих се на положителните коментари в сайта и не сгреших.
Силно препоръчвам!”

Малина Иванова преди 5 месеца за Изравняване на под и монтаж на ламинат | София

“Доволна съм. Свърши в срок.”

Борис Хаманов преди 33 месеца за 6 парапета дървени за под прозорец | София

“Добре свършена работа като цяло, но имам и някои забележки. Един от первазите не беше изрязан точно (по-къс с около 20 см.) и се наложи дълго след ремонта да водим телефонни разговори за поставяне на допълнително парче. Изпълнителят така и не намери време да дойде да го сложи, както и да коригира отворите за сензора на алармата. Накрая получих парчето по куриер за моя сметка и се наложи да го монтирам сам.”

Венета Георгиева преди 20 месеца за Специалист за монтаж дюшеме около 60 кв.м. | Банкя

“Моята оценка за работата на г-н Жан Кръстев за извършената от него дейност по полагане на ново дюшеме (след отстраняване на старо), в това число полагане на скара, изолационна вата, циклене и лакиране клони към нула. Причини: липса на отчетност за закупените материали и постоянно напомняне за предоставяне на оправдателни документи за извършените покупки (и до днес не съм получила документ за закупения от него лак за дюшемето!); предприемане на действия, които не са предварително съгласувани с мен като възложител, независимо, че изрично съм помолила за това; извършване на значителна част от възложената работа (циклене, фугиране и лакиране) от друго лице, за което не ми е искано и не съм дала съгласие; несъразмерно високи цени на услуги с оглед тяхната сложност и реализирано качество. Една седмица след извършеното лакиране при нанасяне в жилището се установи, че положеното покритие не съответства на така наречените три ръце лак, за което съм заплатила изцяло на г-н Жан Кръстев. Появиха се не само големи фуги между дъските на дюшемето, но и значителни цветови разлики в покритието, на едни места е по-тъмно, на други е по-светло, стои на петна, а на места се вижда, че изобщо лак липсва. При отправена молба към г-н Кръстев да дойде и да види измененията в дюшемето и лаковото покритие, той ми предложи ден и часови интервал, като аз потвърдих крайния час от този интервал. Чаках г-н Кръстев два часа и половина, но той не се появи.”