Добре дошли на бизнес профила на genchevstroi


Ние сме от род на майстори, като занаята ни е предаден от поколение на поколение. Научили сме всички старовременни хватки в покривните ремонти, като следим и прилагаме всички нововъведения в нашата работа. Ние даваме живот на вашият покрив и гаранция за бъдещето, за да бъдете спокойни вие и вашите деца. Извършваме широка гама от покривни ремонти, изграждане на нов покрив, навеси, веранди и барбекюта, пренареждане на керемиди и монтаж на битумни керемиди,хидроизолация и тенекеджийски услуги .

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Крум Киров преди 6 месеца за Смяна на керемиди | Божурище

“Бързо отзоваване, анализ и поправка”

Виж снимки
Цветелина Атанасова преди 7 месеца за Евентуална подмяна на козирка на тераса | София

“Доволна съм от свършената работа. Много бързо реагира и коректно.”

Первин преди 9 месеца за Монтаж на предпазна мрежа за котки на тераса - спешно | Пазарджик

“Много коректен , дойде на време свърши работата както исках и беше много учтив. Перфектно постави предпазната мрежа за котки. Препоръчвам го с две ръце!”

Антон Генчев отговори:

Много благодаря.

Виж всички мнения

Опит


Строителна бригада „Генчевстрой“ започва дейността си през пролетта на 1998 г. Нашата бригада се занимава с извършване на цялостно строителство на нови покриви и ремонти на покриви в цялата страна. Дейността ни включва: извършване на ново строителство на покриви, както и извършване на основни, частични и довършителни ремонти на покриви на жилища, офиси, административни сгради, магазини и др. Работим на територията на цялата страна.

Специализация и квалификации


Основната ни цел е постигането на перфектни резултати в нашата работа Ние вярваме, че всеки трябва да е най-добър в това което прави, независимо какво е то, за нас това нещо е РЕМОНТ НА ПОКРИВИ– ЦЯЛОСТЕН И ЧАСТИЧЕН,ИЗГРАЖДАНЕ И МОНТАЖ НА ДЪРВЕНИ КОНСТРУКЦИИ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ.Стремим се винаги да предлагаме на нашите клиенти – настоящи и бъдещи, най-добрите, трайни, ефикасни и комплексни решения. та и най-вече осъществяването на трайни и ползотворни партньорства с нашите клиентите. Повече от 17 години ние присъстваме активно на пазара,печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност. Ежедневните ни усилия са насочени за надеждно и качествено подпомагане на нашите клиенти и разрешаване на проблеми им- дори то да е само консултативно. Добрият опит в проектирането и полагането на покривни елементи е от първостепенна важност за осъществяването на висококачествена ремонтна дейност. Начинът на полагането на керемидите и всички останали висококачествени материали, гарантират двойна защита и водопропусквателна устойчивост при дълготрайни неблагоприятни климатични събития, като бурии,продължителни дъждове и замръзвания. Предлаганите от нас услуги са утвърдени и работещи решения с доказана ефективност, базирани на дългогодишния ни опит. Фирмата работи с най-добрите квалифицирани работници в областта на Строителството и дава ГАРАНЦИЯ! За връзка с нас,за въпроси, за уточняване и оглед на обект, за сключване на договори, за консултации или за всякакви въпроси свързани с нашата работа можете да се свържете с нас.