3 оставени мнения от 8 извършени проекти
4.33 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 88 месеца за Местене на стена | София

“Работата беше ивършена на много високо ниво и в уговорения срок. В процеса на работа изникнаха някои допълнителни дейности, които също бяха извършени много добре. Комуникацията с фирмата е много добра, майсторите точни и коректни. Препоръчвам!”

Виж снимки
преди 103 месеца за Смяна корито на душ частична хидроизолация покрай коритото | София

“Фирмата изпълни успешно демонтаж на корито под душа, преместване на мръсен канал, хидроизолация, отливане на ново корито от бетон, поради нестандартни размери, лепене на гранитогрес и облицовъчни плочки, измазване на разрушена от влагата стена. Много точни хора и най-важното могат да направят каквото поискаш от тях, за всичко дават съвет, но не налагат своето мнение.”

преди 90 месеца за Основен ремонт на стая и тераса | София

“Отлична работа по стени, шпакловка, тераса и таван. Разбрани и точни майстори. За съжаление лошо изпълнение на саморазливната мазилка-останаха вдлъбнатини по сантиметър и повече, които доведоха да некачествено поставяне на паркета и това ме кара да поставя неутралната оценка.”

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Фирма "Werman Brothers" извършва ремонт на апартамента ми по интериорен проект. Всичко до момента е направено професионално и в уговорените срокове.
Препоръчвам фирма "Werman Brothers" и на Вас, защото съм доволен не само от крайния резултат, а и от целия процес на ремонта.”

на 01 Jan 2010 от арх. Велизар Велизаров