Мнения за Атанасов 5.00 от 5

Петър преди 1 месец за Лепене на тапети | София

“Човекът е много сериозен - успяхме да се свържем и уговорим много бързо. Направи оглед и изпълни поставената задача бързо и чисто - лепене на тапети за една стая. Комуникацията беше много добра.
За други бъдещи такива задачи като препоръка към работодателя - имайте предвид и уточнявайте предварително някои от детайлите, как да става лепенето -грундиране на стените, с/без напасване, с/без застъпване, обличане на каси на врати и прозорци и т.н.”

Borjana преди 13 месеца за Боядисване на стени на тераса, апилване на нарушена мазилка, монтиране на конзоли за висящи саксии | София

“Много бързо свърши с нещата. Сам си купи нужните материяли. Много добра комуникация и съм много доволна от резултата!”

Виолета преди 25 месеца за Смяна на тапети, освежаване на тавани, фугиране баня | София

“Изключително симпатичен, възпитан, отговорен, спокоен, добър и разбран човек. Не се колебайте да го наемете.
Работи много чисто и внимателно. Спазва срокове, не променя първоначалната цена, освен ако не поискате нещо допълнително, разбира се.
Разбира си от работата, винаги готов да помогне, да даде съвет, ако поискате.
Не оставя нищо недовършено. Взима проектите на сериозно и не си тръгва, докато не е убеден, че клиентът е доволен.”

Светослав преди 28 месеца за Слагане на тапети | София

“Проектът беше изпълнен добре, благодаря на майстор Атанасов. Със сигурност ще го имам предвид за в бъдеще.”

Виолета преди 30 месеца за Монтаж интериорен изкуствен камък | София

“Много съм доволна от монтажа на изкуствен интериорен камък. Честно и коректно отношение! Благодаря!”

Румен Михайлов преди 33 месеца за довършване боядисване на вход | София

“Работят бързо и ефективно. Спазиха дадените по време на офериране обещания. Идваха 2 пъти за оглед и потвърждаване на офертата. С благодарности, ще разчитаме и друг път на техните услуги. ”

Георги Велев преди 35 месеца за Боядисване и шпакловане на тавани | София

“Много съм доволен от работата на г-н Атанасов. Изключително съвестен и коректен човек, професионалист който наистина си разбира занаята, внимателен, комуникативен, концентриран към детайлите. Наех го да оправя работата на други "майстори" и съм доволен от решението си. Работи продуктивно, коректно и в срок. Наистина сериозен и отговорен човек.”

Ана Носикова преди 35 месеца за окрепяне панти | София

“Доволна съм.”

Качена препоръка, Ремонт на кухня

“Наблюдавал съм работата на Атанас Атанасов в ремонти на заведения, работи качествено и прецизно. За това го поканих да изпълни довършителни дейности в моето ново жилище, като фина шпакловка, боядисване, лепене на фото-тапети, специални мазилки и обкантване на входни врати. Мазилките, които изпълни са прекрасни, както и цялата му работа в къщи, за това го препоръчал на приятели с пълно доверие.” на 04 Oct 2016 от Петър Христов.

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“През 2015г. наематели на мое завединие са се договорили с лицето Атанас Атанасов да извърши интериорно освежаване на заведението. По мое мнение Атанасов се представи отлично, работеше прицизно , съвестно и чисто. Ако на мен ми се наложи бих ползвал услугите му и определено бих го препоръчал на мои познати.” на 27 Sep 2016 от Кирил Севов.