12 оставени мнения от 19 извършени проекти
5.00 от 5

Веселин Петков преди 1 месец за Малко шпакловка и боядисване | София

“Много съм доволен от свършената от Атанас работа. Работи внимателно, чисто, качествено и на нормална цена. Дава съвети и предлага решения за неочаквани проблеми възникнали в хода на изпълнението на проекта. Без колебание бих го наел отново.”

Атанас Атанасов отговори:

Благодаря! Бъдете здрави!

Сашо Герганов преди 6 месеца за Освежаващо боядисване с латекс на двустаен апартамент | София

“Атанас Атанасов е много коректен, работи прецизно и познава много добре материалите и технологията за всичко свързано с боядисване както и в много други области от ремонтните дейности. Прекрасен бонус е, че освен всичко това е и изключително симпатичен, учтив и интересен човек, с когото е истинско удоволствие и да се работи, и да се общува. Препоръчвам горещо.”

Емилия Тодорова преди 8 месеца за Лепена на тапети | София

“Г-н Атанасов е 100% професионалист.Изключително възпитан и комуникативен. Много качествено, бързо и чисто работи.Справи сe отлично поставеният проект-лепене на тапети в поставеният срок.Много коректен в цената.Комуникацията беше бърза, отзова се веднага след като прие поканата ми за проекта.Препоръчвам без колебания.”

Петър Стойнов преди 9 месеца за Лепене на тапети | София

“Човекът е много сериозен - успяхме да се свържем и уговорим много бързо. Направи оглед и изпълни поставената задача бързо и чисто - лепене на тапети за една стая. Комуникацията беше много добра.
За други бъдещи такива задачи като препоръка към работодателя - имайте предвид и уточнявайте предварително някои от детайлите, как да става лепенето -грундиране на стените, с/без напасване, с/без застъпване, обличане на каси на врати и прозорци и т.н.”

Borjana преди 21 месеца за Боядисване на стени на тераса, апилване на нарушена мазилка, монтиране на конзоли за висящи саксии | София

“Много бързо свърши с нещата. Сам си купи нужните материяли. Много добра комуникация и съм много доволна от резултата!”

Виолета преди 34 месеца за Смяна на тапети, освежаване на тавани, фугиране баня | София

“Изключително симпатичен, възпитан, отговорен, спокоен, добър и разбран човек. Не се колебайте да го наемете.
Работи много чисто и внимателно. Спазва срокове, не променя първоначалната цена, освен ако не поискате нещо допълнително, разбира се.
Разбира си от работата, винаги готов да помогне, да даде съвет, ако поискате.
Не оставя нищо недовършено. Взима проектите на сериозно и не си тръгва, докато не е убеден, че клиентът е доволен.”

Светослав Недков преди 37 месеца за Слагане на тапети | София

“Проектът беше изпълнен добре, благодаря на майстор Атанасов. Със сигурност ще го имам предвид за в бъдеще.”

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Наблюдавал съм работата на Атанас Атанасов в ремонти на заведения, работи качествено и прецизно. За това го поканих да изпълни довършителни дейности в моето ново жилище, като фина шпакловка, боядисване, лепене на фото-тапети, специални мазилки и обкантване на входни врати. Мазилките, които изпълни са прекрасни, както и цялата му работа в къщи, за това го препоръчал на приятели с пълно доверие.”

на 01 Jan 2011 от Петър Христов

Качена препоръка, Автоуслуги

“През 2015г. наематели на мое завединие са се договорили с лицето Атанас Атанасов да извърши интериорно освежаване на заведението. По мое мнение Атанасов се представи отлично, работеше прицизно , съвестно и чисто. Ако на мен ми се наложи бих ползвал услугите му и определено бих го препоръчал на мои познати.”

на 01 Jan 2011 от Кирил Севов