Мнения за Момчил Куцаров 4.73 от 5

Койно преди 22 дни за Замазване дупки в стените и пода след авариен ремонт на баня | София

“Много коректен изпълнител, който свърши прекрасна работа в уговорения срок на приемлива цена.”

Ивайло преди 12 месеца за Разширяване на баня | София

“Горещо препоръчвам. Сериозен и отговорен човек. Професионалист.”

Снежина преди 16 месеца за Лепене на фаянс/теракот, окачен таван и боядисване с латекс (1цвят) - материали от клиента | София

“Благодаря на Момчил за качествената и съвестна работа от първия до последния ден, за коректното отношение и професионализма. Моят проект включваше лепене на плочки в коридор, кухненски бокс, две бани и окачен таван в баните. Коментирахме и обсъждахме варианти, когато ние не бяхме сигурни в решението си, предлага опции и съветва. Изчака ни, когато бяхме в отпуска и продължихме веднага след това. Извърши работата отговорно, качествено и за цената, която оферира първоначално. Много сме доволни от всичко извършено. Препоръчвам го.”

Симеон Гълъбов преди 25 месеца за Префугиране и пребоядисване на 2 стаи | София

“Момчил е отговорен и коректен, работи бързо и лесно, и приятно се комуникира с него. И най-приятната изненада - има добър вкус за музика и слуша хард рок :)”

Сашо преди 26 месеца за Лепене на камък | София

“Много свестен човек. Работи бързо и ефикасно и ми хареса камъка как го направи.
Препоръчвам!”

Ирина преди 28 месеца за Ремонт на плочки в баня (след отстраняване на теч) и смяна на прогнил кухненски плот | София

“Чудесно свършена работа! Отговорен и коректен човек, на когото бих разчитала и за в бъдеще при нужда!”

Танева преди 30 месеца за Ремонт на баня | София

“Момчил е изключително коректен човек. Започна в уреченя ден изкърти и извози отпадъците от банята. Ходихме заедно да пазаруваме материали с неговият бус. Когато нещо му бе нужно той сам ходеше да си го купи. Работи сам, не се налага да му седиш на главата. Впечатли ме това,че когато не е сигурен в нещо си го казва и предлага решение. Въпреки че променихме цялостния първоначален проект, той не се отказа, за което благодарим.Човечен и отзивчив. Доволна съм от цялостния ремонт. Имам дребни забележки по финните детайли, но това е привично за повечето жени :)”

Делян преди 35 месеца за Ремонт на Баня | София

“Доволен съм от работата на Момчил. Проектът, по който той работи за нас беше цялостен ремонт на баня с тоалетна и отделна тоалетна + смяна на плочки в коридор. С Момчил се работи лесно, той е човек на който можете да разчитате. Апартамента, в който той работеше е жилище, в което в дадения период не живееше никой. Аз бях напълно спокоен да го оставя да работи там сам. Услужлив е - помагал ми е с транпорт на едри покупки като тоалетна чиния, плочки и т.н, тъй като аз нямам кола. За някои от тези покупки е ходил и сам, когато не съм бил в града. Той е честен и сговорчив човек - спокойно може да обсъдите с него как си представяте/искате да изглеждат нещата. Той сам си казва ако нещо не е в неговите възможности и предлага възможни вариянти. Аз разчитах на него за счетоводството за проекта и благодарение на него знам колко ми излезе всичко - работата плюс материали. Имайте предвид, че Момчил работи сам и ако Ви се налага ремонта Ви да бъде свършен спешно е възможно той да не е най-подходящият за Вас майстор. В конкретния случай за мен това не беше от решаващо значение. Също така както и той сам си казва не е много по детайлите и финните неща. Така че, ако за Вас е важно когато се взирате да не намирате несъвършенства, може би друг човек би бил по-подходящ.
Аз съм доволен от работата на Момчил Ви го препоръчвам.”

Надя преди 38 месеца за Ремонт на покрив | София

“Бърза реакция, компетентен, работи качествено и има коректно отношение. Проблемът се оказа не това, което мислехме, но в крайна сметка беше отстранен. Препоръчвам”

Пенка Петрова преди 44 месеца за Изкъртване на старите плочки и лепене на нови | София

“Признателност към екипа на Maistor plus, благодарение на който намерихме точния майстор, който се оказа всъщност геолог - Момчил Куцаров. Живеем извън България, имахме голям проблем с теч в баня при съседи в долунаходящото се жилище в апартамент в София. След дълго лутане из интернет попаднахме на вас и решихме да наемем Момчил, малко се колебаехме тъй като работи сам, а ние бяхме с ограничено време. Оказа се още от първата ни среща, че сме попаднали на невероятен човек. Придружи ни със собствен бус и напазарувахме всички материали заедно, напълно безблатен превоз, както и пренасянето им до апартамента. Беше изключително полезен с креативните си идеи и практични съвети. Откри причината за този доста проблемен теч. Банята беше готова в уговорения срок, на много добра цена, без никакви допълнителни натоварвания от първоначалното споразумение (което за съжаление е практика на много фирми), много красива, перфектно изпълнение. Този човек ни грабна със своите умения, честност и интелигентност. Доверихме му се напълно. Тъй като в жилището се оказа, че трябва да се сменя изцяло дограмата (наехме фирма само за смяната, на която нямахме времето да присъстваме и Момчил ще бъде нашия представител). Респективно обръщането след това на прозорците, също решихме да се боядисат стените, таваните, вратите, да се сложат тапети, а ние трябваше да напуснем страната, оставихме ключът на Момчил и го упълномощихме да извърши всичко това и като цяло да се грижи за нашето жилище. Освен майстор, сега си имаме и приятел.
БЛАГОДАРИМ ТИ, МОМЧИЛ!
Който го наеме веднъж, винаги ще разчита на него.
С най-искрена признателност
Пенка и Нилс Арне Персон”

Венцислав преди 10 месеца за Ремонт на коридор | София

“Проекта бе завършен на ниво таван по договорка. С добро качество и на приемлива цена и в уговорения срок.”

симона преди 48 месеца за демонтаж на паркет, монтаж на OSB | София

“Сговорчив, сериозен, но в крайна сметка се наложи друг майстор да дооправи свършената от него работа. Определено очаквах повече.”