4 оставени мнения от 7 извършени проекти
3.25 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ина Грозева преди 39 месеца за Монтаж на хидрофорна помпа | Перник

“Доволни сме от свършената работа.”

преди 55 месеца за Топлоизолация на двуетажна къща в село Долна Диканя | София

“Работата беше извършена с добро качество и всички забележки бяха отстранени своевременно. Единствената ми най-сериозна критика е голямото забавяне от предварително договорените срокове за изпълнение. В моя случай това не е беше решаващо и затова бих препоръчал услугите на Андрей.”

преди 57 месеца за Ремонт на апартамент, стени и тавани | Банкя

“Доволна съм. Изпълни каквото исках. Остана за довършване през октомври”

Силвия Иванова преди 44 месеца за Ремонт на жилище | Перник

“Не се доверявайте на този "майстор"! За него няма прецизност в работата, всичко е правено, недоправено. Не е шлайфал шпакловката по трудно достъпните места, первазите при ламинирания паркет не са изпълнени с вътрешни и външни ъгли, а зеят дупки; прагове при вратите няма и дъските са изрязани накриво. Латекс полага само с мече, не запълва дупчици и не сваля пирони, с четка не работи - ъглите и тесните места не са боядисани, както и зад и над секционния шкаф!”

Андрей Велинов отговори: Виж снимки

Винаги има доволни или недоволни клиенти.Относно даденият казус,клиента първо трябва да знае какво иска,за да получи каквото трябва,но КЛИЕНТА ВИНАГИ Е ПРАВ!!!