Добре дошли на бизнес профила на eng.Hadzhiev


"Джей Ем Еко Солюшънс " ЕООД е професионално ориентирана към структурно окабеляване, монтаж, поддръжка и сервизно обслужване на системи за сигурност и охрана, комуникации и видеонаблюдение. Фирмата е новорегистрирана с екип работещ в областа с над 10 години опит. Благодарение на коректността, доброто обслужване и професионализма ни се надяваме на бързо спечелване на довлни клиенти и партньори.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 53 месеца за Проверка и оправяне на проблем с домофон | София

“Много съм доволна от работата на майстора. Бих изпозлвала услугите му и за следващи проекти.”

преди 57 месеца за Подмяна на старо ел.табло в двустаен апартамен и смяна на кабел от главното табло | София

“Доволен съм, че ел. захранването в апартамента беше успешно решено. Смяната на старото ел. табло и захранващ кабел беше извършена според предварителните условия и в срок. Работиха експедитивно, професионално и много чисто. Впечатлен съм от отзивчивостта и коректното им отношение. С чиста съвест бих препоръчал Иван Хаджиев на моите познати.”

преди 59 месеца за Ел. инсталация на панелка | София

“Изградиха изцяло нова трипроводна инсталация за кухнята, с отделно табло и ДТЗ. Направиха нови конзоли за контактите по стаите. Млад и енергичен екип, който не се плаши от предизвикателства. Работят бързо и качествено. 10/10 бих ползвал електроуслугите им пак.”

Иван Хаджиев отговори:

Благодаря

Виж всички мнения

Опит


Екипа ни е с над 10 годипен опит в инсталирането и интегрирането на съвремени системи и технологии за дома, офиса, заведение или дори предприятие.

Специализация и квалификации


Всеки от екипа има квалификационна група по електробезопасност до 1000 V Сертификати от обучения за боравене със съотвенти системи.