Добре дошли на бизнес профила на Валентин Цанев


Валентин Цанев е представител на фирма "ДЕВОРА - ВК" ЕООД. Фирмата е създадена през 2007г. с предмет на дейност - ремонт и изграждане на нови ВиК и отоплителни инсталации. В дейността и са включени монтаж на всякакъв вид оборудване за баня, кухня и други мокри помещения, подмяна на водопроводни и канализационни вертикални щрангове. Монтаж на камини с водни ризи, отоплителни котлета на пелети, газ, електро и твърдо гориво, монтаж на радиатори, лири и др. отоплителни тела. Фирмата изпълнява аварийни ремонти.

ВиК Услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 97 месеца за Монтиране на чугунени радиатори | Банкя

“Много съм доволна от работата на г-н Валентин Цанев. Изклучително компетентен в работата си, точен и работи на много добри цени. За работата която имах нужда, поставяне на чугунени радиатори се справи блестящо, бързо и перфектно. Ако се наложи пак бих работила с него. Препоръчвам го горещо! Много добър и точен майстор!
Л. Радева”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата е създадена 2007г.

Специализация и квалификации


Изграждане на водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации. Монтаж на отоплителни котлета. Ремонтни дейности по ВиК и отоплителни инсталации. Отстраняване на ВиК и отоплителни аварии.