Добре дошли на бизнес профила на ЕКБ ООД


Ние сме Строителна Компания, която е създадена през 2009г. Изпълняваме както комплексно строителство на сгради и съоръжения,бензиностанции, така и ремонтни дейности. Притежаваме висококвалифициран инженерен състав с богат опит в Строителството, както и много добри майстори, специализирани в пътни работи, довършителни работи, груб строеж,В и К и др.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Дружеството изпълнява договорените отношения прецизно, отговорно и коректно. Предоставените от ЕКБ ООД услуги са на високо профрсионално ниво и напълно съответстват на нашите изисквания. Удовлетворени сме от високото качество на услугите и препоръчваме ЕКБ ООД.”

на 01 Jan 2010 от Весел Вълканов

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Изключително сме доволни от изпълнението на Строително-ремонтните дейности на фирмата, като наш подизпълнител при изпълнението на основните реконструкции на "Шел - Подуене" и "Шел - Опълченска", през 2012 г., на стойност около 240 000 лв. Удовлетворени сме от високото качество на услугите и препоръчваме ЕКБ ООД.”

на 01 Jan 2010 от Мария Багелейска
Виж всички мнения

Опит


Имаме много добри Специалисти за изпълнение на ВиК работи, сухо строителство, мазилки, Редене на пътни бордюри, тротоари, почти всички довършителни работи в сгради, изкопи, насипи. Притежаваме няколко мобилни групи, оборудвани с Бусове и инструменти за бърза реакция при необходимост

Специализация и квалификации


Инженери по Промишлено и Граждаско Строитество - 5 Души