Добре дошли на бизнес профила на Пламен Цанов


Здравейте. Аз съм изпълнител на строително-ремонтни дейности, в които съм най-добър и гледам да уважа всички вкусове и забележки, за което уважавам клиетите ми. Коментираме преди и по време на изпълнението на дадената дейност от поръчката.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Мирослав Маринов преди 8 месеца за Ремонт на вход - партер и първи етаж | София

“Пламен и колегата му са перфектни професионалисти, както и много свестни хора! Дойдоха на оглед за ремонт на партер и първи етаж в жилищен блок. Уговорихме условията, бюджета и започнаха работа.
Работят бързо, но без да правят компромис с технологичните времена на различните материали, работят много чисто. Бяха опаковали каси, парапети, подът беше застлан с найлон. Работата беше свършена качествено и в посочения от тях срок, без стотинка изменение в предварително договорения бюджет. Без съмнение бих се обърнал отново към тях и с чиста съвест ги препоръчвам на всеки!”

Виж снимки
Мариела Митева преди 13 месеца за Лепене на тапети всекидневна | София

“Всичко беше наред. Майсторът е коректен. Доволна съм.”

Иван Иванов преди 16 месеца за Лепене на тапети и латекс на тавани | София

“Коректен, добре работи, като изпипва работата си, не е припрян, добра обстановка. Препоръчвам.”

Виж всички мнения

Опит


С времето съм се научил да уважавам исканията на клиента, които са на първо място и не на последно точност и коректност във отношенията .

Специализация и квалификации


Най-добър специалист съм в следните дейности, шпакловки, латекси, тапети, вътрешна топлоизолация , гипсокартон, венецианска мазилка.