Добре дошли на бизнес профила на Строителна бригада Димитров


Бригадата се занимава с извършване на строително-монтажни работи на цени, които отговарят на качеството и не натоварват бюджета. При нужда от ремонт на вашия дом, офис, сграда, учреждение и други, ние от строителната бригада сме готови да ви помогнем да решите вашия проблем по най-бързия, най-лесния и най-удобния за вас начин. Бригада извършва БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД и също така подписва ДОГОВОР + ГАРАНЦИЯ до 20 години за извършените от нас монтажни дейности.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Косьо Косев преди 7 месеца за Ремонт на покрив | Велико Търново

“Работата беше извършена добре и в срок. Доволен съм!”

Борислав Борисов преди 11 месеца за Дървен навес/постройка | Божурище

“Доволен съм от Димитър. Свърши работата бързо, качествено и според уговорката, която имахме. Препоръчвам го.”

Виж снимки
преди 56 месеца за Ремонтни дейности | София

“Искаме да изкажем хиляди благодарности на г-н Димитров и бригадата му. Проекта беше изпълнен в срокове и професионално. Направиха бетонна плоча ,пътека,навес за колата - дървена конструкция. Покривната конструкция на навеса-OSB, мушама,битумни керемиди. Подмениха поликарбунат на външно стълбище,като предложението беше да се сложат битумни керемиди-подложката е от ОSB плоскости,стана много добре. Сложиха битумни керемиди и на затворена остъклена тераса. Монтираха водостоци и улуци.”

Виж всички мнения

Опит


Ние сме бригада с повече от 17 години опит в строително-монтажните работи. Ако не бяхме ремонтирахме толкова много къщи, офиси, сгради и учреждение, нямаше ние самите да се наречем професионалисти. Стартирахме през края на 2001 година и до днес продължаваме да ремонтираме покриви, да изграждаме нови покриви и навеси, да полагаме хидроизолация и топлоизолация, да санираме сгради и да правим други неща в полза на нашите клиенти и ще продължаваме да го правим докато не остареем достатъчно за да се оттеглим, защото това е нашата работа и тя ни радва и винаги ще го прави.

Специализация и квалификации


Тъй като работим в областта на строителството от 17 години, научихме много важни неща за безпогрешното изпълнение на всяка строително-монтажна дейност. Няма да лъжем - в началото съвсем не беше лесно, но с течение на времето, постоянството и правилният подбор на по-опитни в сферата, се научихме на правилното осъществяване на всяка една услуга и не след дълго време се превърнахме в екип от професионалисти. Сега вече сме напълно квалифицирана бригада и можем да го потвърдим, стига да ни се доверите.