2 оставени мнения от 3 извършени проекти
3.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 87 месеца за Ремонт на радиатор | Пловдив

“Много съм доволна от консултацията, с която изпълнителят ми помогна да реша проблема с радиатора. Оказа се изключително малка работа, която успяхме да свършим и сами, но неговата консултация в случая беше определяща за успешното извършване на работата. Благодаря и препоръчвам!”

преди 77 месеца за Проектиране и изграждане на система за отопление | Сливен

“Супер недоволни сме.

Уговорихме се месец и половина преди изпълнението на проекта. В деня на започване и след превеждане на поисканата от него сума (една седмица преди това) господина каза, че не може да започне, тъй като е поел друг анганжимент. След доста молби и уговорки господина започна след 3 дни работата, за която се бе ангажирал. Първо бе казал, че ще се справи със задачата за изграждане на парната система и няма да има някакъв проблем, но уви. Междувременно той дойде на обекта направо с материалите, без дори да го е виждал. Не си направи и труда предварително да проучи, за какво точно става на въпрос. След двудневна работа се оказа, че нашите познания са малко повечко от неговите и дори той каза да си довършим изграждането сами. Супер неорганизиран. Крайно недоволни!!!
Явно целта е била да си купим материалите от него.
Нямах намерение да оплювам “майстора “, но в крайна сметка може би му правя услуга с цел да го предпазя от бъдещи неуспехи.
Пазете се!”