Мнения за Трайчо Трайков 4.74 от 5

Петя преди 1 месец за Ремонт и подмяна на отводнителна тръба на покрив | София

“Бързи и коректни!
Свършиха работа за един ден, дават гаранция и работят чисто.
Неслучайно имат толкова много положителни отзиви.
Успех и много доволни клиенти желая!”

Антон преди 3 месеца за Направа на покрив. - Драгичево | Перник

“Трябваше да се направи покрив върху фургон и площадка пред него. Избрах бригадата на случаен принцип и се оказа че съм попаднал на най–добрите в бранша.Свършиха си работата перфектно и преди уговорения срок.След завършената работа изчистиха навсякъде,все едно че не се е работило нищо.Пожелавам на всеки да попадне на такива майстори.Трайчо бих го потърсил отново за всякакви ремонтни работи.”

Рени преди 6 месеца за Изграждане на покрив | София

“Много сме доволни от работа с Трайчо! Прецизно извършена работа, преди определеният срок в договора, разумни цени!
Препоръчвам с две ръце!”

Трайчо Трайков отговори:

И аз съм доволен! Бъдете живи и здрави, радвам се че съм ви помогнал.

Иван преди 7 месеца за Здравейте имаме проблем около комините когато вали капе около тях. | София

“Благодаря за работата,която свърши Трайчо.Бързо отстраниха проблемите около комините.След падналите дъждове засега всичко е наред,дано да продължава така.”

Илиян преди 13 месеца за Ремонт на малък покрив | Русе

“Препоръчвам Трайчо Трайков много добър ръководител на своята бригада. Свършиха си работата в срок и без проблеми. Останах много доволен. Бързо се отзова и ми даде нормални цени. Препоръчвам!”

Светослав преди 14 месеца за Ремонт на течащ покрив | София

“Изключително прецизна работа! Много съм доволен от Трайчо Трайков. Изчакахме дъжд да тестваме работата, но следи от теч нямаше. Свърши в срок и работи на добри цени. Препоръчвам!”

преди 19 месеца за Ремонт на покрив | Елин Пелин

“Свършиха работата в срок, въпреки лошото време. Общо взето коректно държане и изпълнение.”

Светослав преди 22 месеца за Ремонт на покрив | София

“Наех Трайчо, защото изглежда съвестен човек, който обръща внимание и се съобразява със клиентите си. Доверих му се и се радвам, че това небеше грешка, а напротив свършиха си работата дори по-добре от очакванията ми! Материалите с които работеха, бяха на високо ниво както ни беше уговорката за качествени материали и работеха стриктно, идваха на време и винаги след приключването на работния ден почистваха след себе си. Подписахме договор и изпълнението беше в срок , описахме и гаранцията на която държа много. Много съм доволен от добре свършената работа от Трайчо. Препоръчвам!!”

Сияна Василева преди 23 месеца за Ремонт на покрив | София

“Здравейте. За изпълнение на описания проект наех г-н. Трайчо Трайков. Беше сключен договор, ремонтът беше завършен в срок и сумата за работата беше изплатена при приемане на обекта. Това за мен беше важно а и допълнителна гаранция за изпълнението на работата.
Като цяло мога да кажа, че съм доволна от крайния резултат, но имам забележки по методологията на изпълнение на работата. Примерно, улуците бяха монтирани на втория ден, след като бяха подменени челните дъски. Следователно след това тези улуци поеха механични удари от хвърляни керемиди, калта и мръсотията от покрива падаше в тях, стълбата от която се качваха се опираше на улука и следователно сега е издран и прехваленото му покритие точно там липсва. След време ще почне да ръждясва точно там. Естествено те накрая си "изчистиха" улуците но не така както бих искала да бъдат изчистени. Все още си има боклук и остатъци от хоросан от мазането на комините и капаците. Друго което не ми хареса е, че се счупиха много керемиди. Аз използвах старите керемиди и съответно исках максимално количество да се запазят цели. Преди да се качат майсторите, те като цяло си бяха здрави и доста запазени. Естествено не отричам, че е нормално много керемиди да се счупят при претърсването и преподреждането, но при мен счупените керемиди бяха 25 %, което са 500 керемиди. Пререждането им беше хаотично и без никаква организация и според мен ако това се промени и бройката на счупените керемиди ще бъде значително по малка.
Като цяло това са двата аспекта, който не ми харесаха а сега ще споделя кое ми хареса.
Доволна съм от монтажа на улуците (освен гореспоменатото), водосточните тръби, обшивките на комините и ламаринените шапки. Доволна съм, че подмениха дъски по тяхна преценка, но се съобразиха и с моето мнение, доволна съм, че последните два дни работиха здраво за да приключат преди проливния дъжд, който се изля 5 мин. след като си тръгнаха. След дъжда нямах забележки, освен че на една от снадките улукът прокапваше. Уведомих Трайчо и той ще се погрижи за този проблем.

В общи линии е това. В процеса на работа имахме и някои дребни неразбирателства, за които няма да пиша тук, защото не са се отразили на качеството на изпълнение на ремонта.

Благодаря на момчетата и им пожелавам да подобрят някои аспекти от изпълнението на работата си и хората ще са още по-доволни.

Благодаря за вниманието.”

Милко Дудулов преди 27 месеца за Подмяна на подпокривна стреха и олуци | София

“За първи път работя с Трайчо Трайков и със сигурност ще ползвам услугите му отново!
При предварителната среща беше изключитално точен, въпреки почивния ден и ранния час. След нея получих подробна оферта в рамките на 24 часа. Веднага щом я потвърдих работата беше започната и свършена в рамките на уговорения срок – с обещания договор и без авансово плащане.
Трайчо и момчетата от бригадата му са работливи, сръчни и прецизни – майстори в занаята си! С тях се контактува лесно и приятно. Нямах проблеми от никакво естество. Всички въпроси, изникващи междувременно, бяха решавани бързо и спокойно.
След приключване на дейността им всичко беше подредено и почистено. А последвалите, непосредствено след ремонта, дъждовни дни потвърдиха качеството на работата им!
Препоръчвам!”

красимир преди 28 месеца за Ремонт на покрив | Елин Пелин

“Свършиха работа в срок.Не си почистиха, въпреки че поискаха допълнително пари за това. Като цяло съм доволен от работата им и крайния резултат, въпреки че смятам, че има какво да се желае. Препоръчвам при ремонти да се подписват договори с изпълнителите, за да може всички последващи въпроси да бъдат уредени между страните.”

Anton преди 32 месеца за Ремонт на покрив | София

“Що годе се справиха с изоацията на покрива , но трябваше да им се виси на главата . След като се стигна д смяна на улуците извднъж надуха цената с още 500 лв спрямо предишната си оферта , което веднага ме отказа. ”

0879 590 810 | 10:00-18:00