Мнения за Биокамини-Алекс 5.00 от 5

Теч под и от ПВЦ дограма, Дограма и остъкляване | София

“Здравейте, след много търсене на изпълнител, намерих такъв в лицето ня Биокамини-Алекс. Освен поправката на дограмата, получих и практични съвети за душ кабината в банята. Накрая от екипа на фирмата поправиха и етажната врата, въпреки напредналото време.” на 27 Jun 2018 от gtr79100 .

Външно обръщане на прозорци, Дограма и остъкляване | София

“Бързо и прецизно изпълнение (обръщане на прозорци и поставяне на первази). Александър направи проверка на вече поставена дограма от друга фирма и направи корекции.” на 11 May 2018 от .

смяна на дограма, Дограма и остъкляване | София

“Добра работа, спазване на договореното, интелигентно отношение.” на 08 Nov 2017 от .

Монтаж на 4 комарника (налични), Дограма и остъкляване | София

“Момчетата бяха точни и коректни. Каквото казаха го направиха. Извиках ги за монтаж на 5 комарника и изработка и монтаж на 4 врати с комарници с арка, което се оказа непосилна задача за не малко други изпълнители. Изпълнението на този тип врата с комарник се оказа сравнително проста, фиксирана арка-комарник и правоъгълна врата с комарник. Като минус мога да кажа, че имахме уговорка да се направи отстъпка под формата на проверка и ремонтиране на други ПВЦ врати и прозорци, които с времето са се разместили и не прилепват добре, но в крайна сметка ми казаха, че нищо не може да се направи, т.к. повечето от тези врати вече са били ремонтирани по начин ограничаващ последващи ремонти.” на 02 Nov 2017 от .

ПВЦ балконска врата блокира и не се отваря.Повредени или счупени механизми или брава., Дограма и остъкляване | София

“Бързо отзоваване. Сръчност и чиста работа. Пълна информация и съвети по време на процеса. Професионализъм. Останах много доволна и силно препоръчвам екипа.” на 25 Oct 2017 от Елка Емилова .