Мнения за Биокамини-Алекс 5.00 от 5

Теч под и от ПВЦ дограма, Дограма и остъкляване | София

“Здравейте, след много търсене на изпълнител, намерих такъв в лицето ня Биокамини-Алекс. Освен поправката на дограмата, получих и практични съвети за душ кабината в банята. Накрая от екипа на фирмата поправиха и етажната врата, въпреки напредналото време.” на 27 Jun 2018 от gtr79100 .

Външно обръщане на прозорци, Дограма и остъкляване | София

“Бързо и прецизно изпълнение (обръщане на прозорци и поставяне на первази). Александър направи проверка на вече поставена дограма от друга фирма и направи корекции.” на 11 May 2018 от .

смяна на дограма, Дограма и остъкляване | София

“Добра работа, спазване на договореното, интелигентно отношение.” на 08 Nov 2017 от .

Монтаж на 4 комарника (налични), Дограма и остъкляване | София

“Момчетата бяха точни и коректни. Каквото казаха го направиха. Извиках ги за монтаж на 5 комарника и изработка и монтаж на 4 врати с комарници с арка, което се оказа непосилна задача за не малко други изпълнители. Изпълнението на този тип врата с комарник се оказа сравнително проста, фиксирана арка-комарник и правоъгълна врата с комарник. Като минус мога да кажа, че имахме уговорка да се направи отстъпка под формата на проверка и ремонтиране на други ПВЦ врати и прозорци, които с времето са се разместили и не прилепват добре, но в крайна сметка ми казаха, че нищо не може да се направи, т.к. повечето от тези врати вече са били ремонтирани по начин ограничаващ последващи ремонти.” на 02 Nov 2017 от Петър .

ПВЦ балконска врата блокира и не се отваря.Повредени или счупени механизми или брава., Дограма и остъкляване | София

“Бързо отзоваване. Сръчност и чиста работа. Пълна информация и съвети по време на процеса. Професионализъм. Останах много доволна и силно препоръчвам екипа.” на 25 Oct 2017 от Елка Емилова .