17 оставени мнения от 25 извършени проекти
4.35 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Надка Гунева преди 7 месеца за Монтаж на осветителни тела | Пловдив

“Красимир Димитров работи заедно със сина си, като и двамата имат професионално око за нещата. Останах доволна от свършената работа. Изпълнителите са гъвкави и с добро отношение.”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря.

Димитър Михайлов преди 9 месеца за Лепене на теракот и фаянс за 25 кв. м. нова баня | Пловдив

“Останах много доволен от свършената работа! Препоръчвам!”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря

Гергана Андреева преди 12 месеца за Демонтаж и монтаж на паркет | Пловдив

“Работата беше свършена добре, останах доволна. Майсторът е точен и всички уговорки бяха спазени.”

Виктор Димитров преди 15 месеца за Поставяне на плочки | Пловдив

“Останах много доволен от Красимир,всичко беше коректно и професионално изпипано, за дребни неща излезнали по време на ремонта направи без допълнително заплащане работеше с гъвкаво работно време без да притеснява съседи подредено и чисто!Препоръчвам го майстор е!”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря.

Мая Тодорова преди 15 месеца за Поставяне на балатум | Пловдив

“Чудесно свършена работа,бързина,точност и коректност!”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря.

Йорданка Котрумова преди 15 месеца за Монтаж на шина за перде и закачалки | Пловдив

“Справи се чудесно, винаги ще го търся и препоръчвам на други хора! Благодаря ви от сърце!”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря.

Лариса Желева преди 19 месеца за Ремонт на кухня | Пловдив

“Справи се добре.”

Цеца Дардова преди 21 месеца за Плотове за кухня и стенен монтаж | Пловдив

“Много съл доволна. Всичко бе изпълнено перфектно, силно препоръчвам услугите му.”

Красимир Димитров отговори:

Благодаря

Ася Иванова преди 20 месеца за Ремонт на баня и боядисване | Пловдив

“Некоректен и измамник! Иска предварително пари ,а работата му не е качествена.След като му платих на 6.07.2022 г. 1000 лева за боядисване,където си остави ръцете ми взе 50 лева за демонтаж и монтаж на нови 2 контакта и 1 ключ ,а старите без да ме пита ....открадна.На 15.07.2022г иска още 1000 лева за започване ремонт на банята,които платих.Свали мивка VIDIMA ,голяма и я открадна също без да ме пита и направи Ви К само на студена вода ,която прокапа същия ден.Отказах се от услугите му,той побърза да изчезне. Три седмици ме лъже ,че ще ми върне 400 лева,а той трябва минимум да върне 600! Крие се ,лъже ,че е болен и ме заплашва! Не ползвайте услугите на този майстор! С две думи измамник!”

Красимир Димитров отговори:

Здравейте добре че имам право на коментар защото не мога да се позная. Целият ремонт се прави по оферта която г-жа Иванова три-пъти променя-или ще заминава за Италия или незнам какво. Кара ме да започвам в 10 сутрин и да работя до 15 следобед. Понеже банята и е на 60год. крана за топлата вода е блокирал. Крана за щранга който е в мазето съшо е блокирал. Абонатната станция се намира в съседния вход а домоуправителката заминала на почивка в чужбина.Не можех да направя топлата вода.По средата на ремонта г-жа Иванова го спря. Ценната мивка „Видима„ се счупи при де монтажа и съм я изхвърлил.Не мога да разбера хора които 10 год. се къпят в легени със самочуствие и когато накрая дойде майстор той да е виновен. Наистина дължа 400лв. по оферта но в момента съм в КОВИД -карантина и не мога нищо да направя. Успех на следващите майстори при г-жа Иванова.

преди 66 месеца за Основен ремонт на баня | Пловдив

“Изключително съм недоволна. През цялото време искаше пари преди още да е извършил и половината работа. Заваърши банята за един месец вместо за две седмици. Душа протече на десетия ден и се образува варовик, все едно е стара баня. Кръстоса меките връзки на бойлера, защото е объркал тръбите за топлата и студената вода. Надписа в сметката и след като завърши искаше още пари с измислени доводи. Давах му пари за материали, които така и не разбрах за какво са.”