Мнения за Красимир Димитров 4.20 от 5

Демонтаж и монтаж на нов по голям плот за вграждане, Ремонт на кухня | Пловдив

“Добър майстор,разбира си от занаята,работи чисто и бързо и въпреки усложненията по ремонта не взе допълнително пари.” на 25 Jan 2019 от Preslav Naskov. Красимир Димитров отговори:
Клиента беше точен.Благодарности.

Корекции в баня след друг майстор, Ремонт на баня | Пловдив

“Доволна съм от Краси, Помогна ми в труден момент. Много е отговорен, каквото е казал го е свършил в срок и както сме се разбрали. Не е мърляч, изключително търпелив и спокоен. Не обича да стои без работа. Освен всички ремонтни дейности свързани със сухото строителство (шпакловка, монтаж на остъкление, повдигане на врати, изправяне на стени, лепене на плочки, вътрешна изолация, боядисване, полагане на паркет и первази) ми помогна и за неща свързани с електротехник (смяна на ел. табло, свързване на бойлер, скрито осветление, лампи). Не работи по няколко обекта едновременно, което води до бързи резултати.” на 17 Dec 2018 от Цвети .

Основен ремонт на баня, Ремонт на баня | Пловдив

“Изключително съм недоволна. През цялото време искаше пари преди още да е извършил и половината работа. Заваърши банята за един месец вместо за две седмици. Душа протече на десетия ден и се образува варовик, все едно е стара баня. Кръстоса меките връзки на бойлера, защото е объркал тръбите за топлата и студената вода. Надписа в сметката и след като завърши искаше още пари с измислени доводи. Давах му пари за материали, които така и не разбрах за какво са.” на 21 Oct 2018 от Maria Petkova.