Мнения за ВИТА 2015 ЕООД 5.00 от 5

Мирослава преди 24 месеца за довършителен ремонт апартамент 100кв.м | София

“Работата на екипа на Иван и фирма Вита беше много сполучлива.С много общи усилия и търпение от двете страни,голям професионализъм и качествена работа нещата се наредиха много добре.Доволни сме от отношението към работата и изпълнението й.Благодарим за всичко и желаем много бъдещи клиенти.”

Вяра Иванова преди 27 месеца за кухня на терасата | София

“От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент.
Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми.
Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат.
Много съм доволна. Отлично свършена работа.”

Христо преди 28 месеца за Изграждане на 2 бани в тавански помещения | София

“Доволен съм от изпълнителя! Качествена работа! бих препоръчал на приятел :)”

Ива преди 30 месеца за баня+под апартамент | София

“Добре си вършат работата”

Велина Савчева преди 43 месеца за Гипсокартон, вата, фина шпакловка, боя | София

“Много сме доволни от фирмата! Използвахме услугите им за окачени тавани от гипсокартон, шпакловка и замазка както на таваните, така и на стените, боядисване и поставяне на декоративни тухлички на стените. Работата е извършена изключително прецизно и в срок. След приключване на ремонтните дейности всичко беше почистено от фирмата. Бихме използвали услугите им отново. ”

Даниела Ванева преди 46 месеца за Подмяна на ВиК в двор | София

“Много съм доволна от работата на фирмата, нещата бяха изпълнени според предварителната ни договорка, в срок и без никакви усложнения. И ръководителят на фирмата - инж. Иванов, и екипът, който работеше на обекта, бяха добросъвестни и коректни, с желание клиентът да остане доволен. С удоволствие бих работила отново с тази фирма. ”