4 оставени мнения от 6 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 97 месеца за Лепене на плочки в бяня | Русе

“Доволен съм от тези пичове. Всичко, както съм поискал и както се договорихме(сума, условия, срокове и прочее), беше изпълнено на 100%. Отнасят се професионално към работа без увъртане и шикалкавене!
Бих ползвал услугите им отново.... ако ми направят отстъпка като лоялен клиент. :)
Успех момчета! ”

Виж снимки
преди 98 месеца за Поставяне на плочки и теракот | Русе

“Много точна,организирана и качествена работа.Справих те се с всички мои изисквания и желания при поставянето на фаянса и теракота.Бих се обърнала отново към вас.”

преди 99 месеца за Ремонт на баня | Русе

“Много съм доволен от извършената работа. Чудесно, свършена работа! Ремонтът беше сложен, защото имаше криви стени, ъгли, но момчетата се справиха отлично. Препоръчвам!”

преди 96 месеца за Taван на две стаи | Мартен

“Некоректен изпълнител 100% !Избягаха от обекта, след като похабиха материалите ми и им беше даден аванс от 650лв. Майсторите нямаха собствени инструменти и използваха моите. Избягаха (след като получиха авансовото плащане), като неправомерно са си извадили допълнителни ключове от тези, които съм им давал да ползват в мое отсъствие. Взели са от къщата ми освен машините си, са откраднали и мои материали и инструменти. Големи грешки са допуснати, не знаеха как и какво трябва да се направи. С гипсокартона(целият таван е крив), не знаеха как се прави скрит корниз, фугите на листовете се пресичат, реда на плочките в банята объркаха, отворите за вратите с лайсни са сложени пак криви над 5см, лепенето на мултипор плоскости са го направили на топки, а то трбва да е само на гребен. Дал съм 650лв авансово, а материалите ми са похабени , а от фирмата дори трърдят, че и още пари съм им дължал за кривините!?! ”

DENIS VELIEV отговори:

ispalnenieto beshe na nivo prosto klienta ne iskashe da zaplashta truda na rabotnicite nie mu svarshihme rabota za 1000lv kato ot tezi hilada sam mu smaknal i dvadeset procenta za nezavarshen obekt a toy e dal ne 650 a 500 lv za trud vse oshte dalji pari klu4ove ne sa vadeni otnovo laja instrumentite na mom4etata za 200 lv ostanaha v negovata kashta vijte drugite mi ispalnenia sa perfektni prosto klienta iska da mu se pravi neshto nyama srestva ima zaemi i prosto e reshil 4e po tozi nacin shte si napravi kashtata kato smenya maystori i ne e korekten s tyah . Za tvardeniata mu e bil kriv tavana da kriv e 25kv 5mm ima otkloenenie zashtoto si e kupil nay eftinite profili i se ganat kato kapacki i nemogat da se ispolzvat za golemi tavani vsicko mu e obesneno ot nashta strana no klienta s edna ehidna usmivka nastoyavashe da stane zashtoto daval pari za naem edva li ne ni se moleshe i da go sajelim i da napravim remonta ako moje i bez pari no sas sigornost mu se polucava i shte ima oshte mnogo maystori izlagani.