3 оставени мнения от 4 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 89 месеца за Полагане на Изомраз | Трън

“След като оставих заявка на 08 ноември 2016 г. за намиране на майстор за покриване на гараж с Изомраз, г-н Ттрайко Сотиров се обади в рамките на половин час и уговорихме завършване на проекта на по-следващият ден, като се съобразихме с прогнозата за времето. Изпълнителите се обадиха по ГСМ при тръгване от гр.София и пристигнаха в уговореният час, въпреки разстоянието. Майсторите веднага огледаха обекта, дадоха някой препоръки и започнаха работа. Работиха бързо и без почивка. Обекта бе завършен след няколко часа. Спазени бяха условията на полагане на Изомраза. Заплащането бе извършено спрямо уговорката. Цената на услугата ми се видя приемлива, след като майсторите закупиха със свои средства стъклената вата за полагане. Доволна съм от свършената работа и бих ги препоръчала на всеки, защото са бързи, качествено изпълниха поръчката, имаха изчерпателни познания за Изомраз-а и бяха много любезни.”

преди 90 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“Много сме доволни! Препоръчвам!”

преди 91 месеца за Ремонт на покрив | Пловдив

“Бригадата работеше бързо, професионално и отговорно. Доволни сме от изпълнението.Препоръчвам и на други потребители.”

Качена препоръка, Покривни услуги

“Всички строителни и ремонтни дейности бяха извършени качествено и в срок съгласно условията на договорите, сключени между нас. Фирмата работи с качествени материали и разполага със съвременна техника.”

на 01 Jan 2011 от Г.Кузманов

Качена препоръка, Покривни услуги

“Изпълнените СМР са винаги в договорените срокове, независимо от метерологичните условия, в рамките на договорения финансов ресурс и в съответствие с изискванията на инвеститора.”

на 01 Jan 2011 от Димитров