Добре дошли на бизнес профила на Арт Билдърс


Ние ви предлагаме-изграждане и ремонт на всички видове монолитни и дървено скелетни конструкции и покриви, гипс картон, шпакловка, обръщане на прозорци, боядисване, фаянс и теракот, хидроизолация на панелни блокове,архитектура,производство на мебели, ВиК и Ел. услуги.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 55 месеца за Ремонт на моноблок Видима. | Бургас

“Много благодаря за съвета, който ми свърши много добра работа!”

преди 85 месеца за Пълно обновяване на баня | Бургас

“Препоръчвам горещо фирма Арт Билдърс – Бургас . Възложих им цялостен ремонт на баня по наш проект. Всичко договорено предварително беше спазено – и срока на работа, и цената. Съобразиха се с всичките ни изисквания. Николай Грънчев създаде перфектна организация на работа, така че нямаше нито един ден загубен. Възнамерявам да ги търся и за други ремонти по дома си.”

Виж снимки
преди 87 месеца за Цялостен ремонт на баня | Бургас

“Много съм доволна от момчетата. Изключително точни и коректни. Големи професионалисти са- влязоха в апартамента за ремонт на банята, а в последствие направиха и други допълнителни неща в другите стаи. Дадоха ми много професионални съвети и идеи, които помогнаха за цялостното завършване на апартамента. Препоръчвам ги с две ръце.”

Виж всички мнения

Опит


Силните ни черти са се натрупвали през годините както и опита, но най-важното за нас е коректното и вежливо отношение към клиента,а за работата ни ще говорят само нашите клиенти.

Специализация и квалификации


Предлагаме цялостни ремонти и мебелно обзавеждане изработено в наша производственна база по индивидуалми проекти.

Допълнително


Предлагаме цялостни ремонти и мебелно обзавеждане изработено в наша производственна база по индивидуалми проекти.