36 оставени мнения от 66 извършени проекти
4.25 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 73 месеца за Шпакловане и боядисване на тераса | София

“Олег се отзова много бързо на молбата ни. Свърши си работата чудесно и ни помогна и с допълнителен проект. Много отзивчив и точен. Препоръчвам да се възползвате от услугите му!”

преди 73 месеца за Боядисване на кухня и кухненски бокс | София

“Доволна съм от ремонта. Олег е много старателен и работи много чисто.”

преди 73 месеца за Боядисване и шпакловане на стая | София

“Много неща могат да се купят в този живот, но работна етика и желание изпълнението да бъде ДОВЪРШЕНО и прецизно е трудно откриваемо не само в този сектор, но и като цяло. Благодаря на Олег, отлично свършена работа”

преди 73 месеца за Плочки в коридор 7 кв. м. и остъклена тераса 10 кв. м. | София

“Коридорът беше осъществен от друг изпълнител, а с Олег остана да бъде изпълнена само терасата. Изпълнението се осъществи в уговорения срок - 3 дни, като включваше замазка за изравняване наклоните към вече несъществуващите чучури и полагане на гранитогрес с цокъл от плочките. Мога да кажа, че Олег работи старателно, чисто, на конкурентни цени, свърши добре както първоначално уговорената работа, така и други неща като поставяне на ПВЦ первази, стиропорени корнизи и вентилационни решетки. Беше отзивчив и отговаряше на всякакви глупави въпроси, а също така даваше предложения за неща, за които не се бях сетил. Бих ползвал услугите му отново.”

преди 74 месеца за Лепене на тапети - стая 20 кв, | София

“Аз съм много доволна от Олег. Беше бърз и коректен за разлика от повечето си колеги. Препоръчвам го.”

преди 74 месеца за Лепене на плочки - баня | София

“Много съм доволна от избора на изпълнител на ремонта вкъщи - Олег Димитров. Свърза се с мен бързо, дойде на оглед още същият ден. Работи бързо, почти без да спира. Предложи варианти за решаване на възникналите проблеми по време на ремонта, отстрани неточности от водопроводчиците, които работиха преди него. Доверих му се за дизайна и се получи банята, за която съм мечтала. Вижда се, че работата му доставя удоволствие и сам гони перфектният резултат. В комуникацията си с мен е коректен, предлага различни решения. Радвам се, че се свърза с мен и със сигурност ще разчитам на него и за други ремонти в дома ми.”

преди 74 месеца за Боядисване с тониран латекс на коридор и баня, таваните на коридора вече са боядисани с бял латекс | София

“Олег Димитров се отзова на офертата ми много бързо, обсъдихме проекта и изискванията ми и той пое изпълнението му. Работи стегнато и организирано и за два дни приключи реализацията му, плюс някои нововъзникнали дейности. Всички задачи бяха изпълнени прецизно и качествено до последния детайл. В комуникацията с възложителя е етичен, при обсъждане на възникващите въпроси изразява мнението си, без да го натрапва. Удоволствие е да се работи с такива изпълнители!”

преди 75 месеца за Монтаж анкери таван, запълване на дупки в тавана, монтаж на преходни лайсни | Банкя

“Свърза се с мен още на същия ден и извърши дейността. ”

преди 73 месеца за Ремонт на едностаен апартамент | София

“Не бих го препоръчала. Единият ден болен, през другия отиде да работи на др. обект. Един таван изпълни без забележки, за останалите неща се наложи да викам нов майстор. Не се спазва срокове.”

преди 73 месеца за Освежаващ ремонт | София

“Средно качество на извършената шпакловка и средно качество на нанесения латекс. Изисква да му се заплаща на ден извършена работа, а не на окончателно завършена поръчка. Работи чисто.”

преди 77 месеца за Боядисване на хол с латекс - кв. Хаджи Димитър | София

“Олег Димитров направи добра и навременна оферта в началото (за боядисване на хол, частична драна мазилка на балкон и латекс на 1/2 стеничка, даде време за изпълнение 1 ден).

След няколко уговорки, успяха да направят само хола със забележки и доста мотане. За следващите недовършени задачи се наложи да го търся 3-4 пъти, уговаряхме се, но накрая все беше "болен" и така и не свършиха работата, с която се ангажираха.”

Олег Димитров отговори:

Нищо вярно.Боядисването на хола беше завършено в рамките на един ден. Мазилката на балкона не е завършена, защото не бяха доставени материалите за нея. Предложих на клиентите да закупя необходимият материал и да завършим обекта в рамките на деня, но ми отговориха че имат ангажимент и да продължим друг ден. След няколко дни им се обадих, за да завършим обекта, но ми беше казано че няма кой да отключи апартамента и да бъде с нас докато извършваме ремонта ( така искаха те ), и когато са свободни ще ми се обадят. След около седмица ми се обадиха, но аз в този момент бях ангажиран с друг ремонт и ги помолих да ме изчакат 2-3 дни. Но те категорично отказаха. Мисля че нямам вина за това, че не са си преценили времето, което им е необходимо. Забележката, за която споменават трябваше да се коригира на следващия ден поради техническо време на съхнене. А причината за"мотането" е местенето на мебели, което не влизаше в първоначалната уговорка и цена, а в крайна сметка с добро желание направихме и това напълно безплатно без никаква признателност.

преди 84 месеца за Изработка на сух под, площ 32 м2 | София

“Доста работа свършиха майсторите, но преди да положа ламината се оказа, че се налагат корекции, което ми оскъпи ремонта и ми отне от времето.”

Виж снимки
преди 92 месеца за Поставяне на гранитогрес, цялостна баня, таван гипскартон | София

“Абсолютно несериозно отношение към работата. Работи бързо за сметка на качеството. Иска да му се плаща всеки ден за свършената работа. После разбрах защо- избяга преди да довърши работата. Трябваше да направи таван скрито осветление, остави го на замазка и едната страна остана отворена, нямал малък винтоверт. Някакава дребна работа може да свърши, за по сериозен ремонт не става.”

Виж снимки
преди 72 месеца за Завършване на 4 бани | София

“След година има пукнати плочки. Фугите по ъглите се спукаха. Канала на тоалетната така е монтиран, така че когато мием банята тече направо през плочата на долния етаж. Не бих го препоръчала.”

Виж снимки
преди 76 месеца за Изправяне на криви стени и тавани | София

“Не наемайте този човек Олег Димитров!! Той не е никакъв майстор, а самозванец!
Той буквално отговаря на представата за "мърляч", и не показа никакви умения на майстор!
Даде ми оферта с високи цени, които приех, защото ремонта ми е спешен. Предварително ние си бяхме положили велпапе навсякъде и облепихме с найлони, с което той не се е занимавал.
Олег работи при мен само два дни, и изпълни само обща работа (грундиране на стени и тавани; запълване на отвори от ел.инсталация; оформяне на отвори за врати), макар че аз настоявах да изпълни шпакловката в коридора, защото трябваше да монтираме две врати.
Олег идваше на работа в 09,30ч и си тръгваше в 19,00-19,30ч. За тези два дни въпросния Олег Димитров получи общо 430лв, супер надница за общ работник, нали? Той настояваше да му се плаща всеки ден, защо, защото очевидно крои шапка на клиента. Качеството, което даде за извършената работа беше ужасяващо, навсякъде мърляво и оклепано, за което му задържах 50лв, при условието когато поправи грозната гледка, да му ги платя. Но той се уплаши, че номерата му няма да минат при мен и напусна. Отделно не си почисти боклуците от работната площадка, включително неговите лични - цигарени кутии и бирени кенчета. УЖАС!
Споделям това, с надеждата че ще спася някой от този човек!!!!
Казвам се Яна Стоицева - строителен инженер.”

Олег Димитров отговори: Виж снимки

Внимание към всички майстори, пазете се от въпросната госпожа Яна Стоицева. Както самата тя казва, работих при нея два дни. За това време не знам как е могла да си състави мнение за мен. Относно работата, извършена от мен за тези дни, няма какво да коментирам - каквото е трябвало, съм го направил по техни изисквания. Относно почистването - настоявах да сменя найлоните, положени по земята, защото на мен самия не ми е приятно да работя в мръсотия, но госпожата отказа, защото нямало смисъл, нали след това отново щяло да се изцапа. Относно цените, на които работя, всеки може да си прецени дали са високи или не. Офертата беше ясна и госпожата се съгласи с нея,като даже каза, че е получила и други оферти, но доста по-високи. Беше съгласна с моето единствено условие да се заплаща всеки ден, в зависимост от извършената работа и нямаше нищо против това. (Аз така работя, за да се предпазя точно от такива хора като нея, които гледат да си направят ремонта и след това намират всякакви забележки, даже и да няма такива, за да не си платят, както се опита да направи и с мен. А и така самите клиенти според мен ще са спокойни, че няма да бъдат измамени.) И някак внезапно тя на втория ден реши, че бюджета който има е по-малък от офертата, която тя прие. И ми даде условие да ѝ смъкна цената до бюджета, който има или да приключваме взаимоотношения. Тя си намерила друг майстор, който щял да и извърши ремонта според нейния бюджет. Аз ценя труда си и не мога да правя подаръци на всеки, затова се съгласих да приключим взаимоотношенията си. Госпожата ми плати за извършената работа, като реши да задържи 50 лв., защото не съм направил нещо, за което даже не беше ми споменала, че иска. При приключване на взаимоотношенията ни нямаше никакви претенции относно извършената работа. Въпреки че госпожа Яна Стоицева е "строителен инженер" не мисля, че е компетентна да оценява каквото и да е свързано в строителството. Това е впечатлението, което тя ми създаде след като ми зададе въпроси, на които един специалист в работата си (каквато тя твърди, че е) би трябвало да разбира.

преди 81 месеца за Основен ремон на Кухня,Баня,Тоалетна | София

“Силно НЕ препоръчвам на никого да се захваща с този изпълнител. Просрочи крайния срок с 2 месеца през които не извърши част от предварително коментираната работа. Свърши 3/4 от работата и останаха само завършителните дедайли като финално шпакловане,боядисване (които трябваше да се свършат бързо понеже чаках да ми дойде кухнята). След като взе по-голямата част от парите престана да си вдига телефона и така и не довърши работата си.
Даваше ми само обещания че ще дойде да довърши работата и да ми върне ключа,който му бях дал, но без никакъв резултат. След като му звънях 3 дена нон-стоп най накрая вдигна телефона и поне се появи да ми остави ключа, но не си довърши работата и ми се наложи да викам друг майстор да му довършва работата.
А що се отнася до извършената от него работа, просто нямам коментар. Плочки наредени накриво, къде фугирани къде не, оклепани стени и под с латекс и мръсотия(беше обещал че ще се изчисти всичко след като свърши, но разбира се това не се случи)
Крайно несериозно и непрофисионално отношение. ”