Добре дошли в бизнес страницата на Олег Димитров

Здравейте ! Казвам се Олег Данчев и съм на 42 години. Със строителство се занимавам от 2004 година като много държа на качеството и коректноста.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Шпакловане и боядисване на тераса, Боядисване и декорация | София

“Олег се отзова много бързо на молбата ни. Свърши си работата чудесно и ни помогна и с допълнителен проект. Много отзивчив и точен. Препоръчвам да се възползвате от услугите му!” на 23 Apr 2018 от Даниела .

Боядисване на кухня и кухненски бокс, Боядисване и декорация | София

“Доволна съм от ремонта. Олег е много старателен и работи много чисто.” на 14 Apr 2018 от Мария Момчева .

Боядисване и шпакловане на стая, Боядисване и декорация | София

“Много неща могат да се купят в този живот, но работна етика и желание изпълнението да бъде ДОВЪРШЕНО и прецизно е трудно откриваемо не само в този сектор, но и като цяло. Благодаря на Олег, отлично свършена работа” на 13 Apr 2018 от Ивелин Добрев .

Плочки в коридор 7 кв. м. и остъклена тераса 10 кв. м., Настилки- паркет и плочки | София

“Коридорът беше осъществен от друг изпълнител, а с Олег остана да бъде изпълнена само терасата. Изпълнението се осъществи в уговорения срок - 3 дни, като включваше замазка за изравняване наклоните към вече несъществуващите чучури и полагане на гранитогрес с цокъл от плочките. Мога да кажа, че Олег работи старателно, чисто, на конкурентни цени, свърши добре както първоначално уговорената работа, така и други неща като поставяне на ПВЦ первази, стиропорени корнизи и вентилационни решетки. Беше отзивчив и отговаряше на всякакви глупави въпроси, а също така даваше предложения за неща, за които не се бях сетил. Бих ползвал услугите му отново.” на 06 Apr 2018 от Пламен Василев .

Лепене на тапети - стая 20 кв,, Боядисване и декорация | София

“Аз съм много доволна от Олег. Беше бърз и коректен за разлика от повечето си колеги. Препоръчвам го.” на 18 Mar 2018 от Петя .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

От 2004 година съм имал много обекти от най- различно естество и съм се сблъсквал с какво ли не.Научил съм ,че клиентът е на първо място, но за да е доволен много е важно първо на мен да ми хареса свършената работа.

Специализация и квалификация:

фаянс,теракота,окачени тавани,гипскартон, ВиК, ел.инсталации,бояджийски услуги,монтаж на санитарен фаянс и др.