Мнения за Магнит С ЕООД 4.90 от 5

Камен преди 3 месеца за Освежаване на апартамент | София

“Поръчката включваше сваляне на тапети, изравняване на стени и под, пребоядисване, измазване около врати/прозорци след смяна, поставяне на ламинат и др. Северин беше, много отзивчив и отговорен, дава изключително добри предложения и решения за изпълнението на детайли, справи се в срок, въпреки че се появиха допълнителни дейности свързани с проекта. След приключване организира извозването на боклук и цялостното почиване на апартамента. Останахме изключително доволни. Предстои ни друг малък проект, който отново възнамеряваме да възложим.”

Диана преди 4 месеца за Довършителни дърводелски дейности в апартамент. | София

“Много съм доволна от свършената работа, много бързо реагира и се справи с всичко, което бях посочила в заявката.
Препоръчвам!”

Росица Ташева преди 5 месеца за Вътрешен ремонт на 4 стаи в апартамент старо строителство | София

“Доволна съм от изпълнението на моя проект - шпакловка и боядисване на стени и тавани в четири стаи. В процеса на работата се наложи да се изправят стените, да се оформят ъглите, а в едната стая беше направена и замазка на пода. Точно и в срок бяха изпълнени и други по-дребни, но важни за ремонта операции (например запълване на канали от прокарване на кабели). Може да се разчита на майстора!”

Калоян преди 6 месеца за Влага по тавана | София

“Добре се справи човека, в лошото време се качваше по покриви с риск за живота си.
Бърза и точна оценка и работа с чалъм.”

Димитър преди 12 месеца за Цялостно шпакловане и боядисване на панелен апартамент | София

“Перфектно изпълнение. Цялостен ремонт на апартамент 3 стаи и кухня. Изравняване на стени, измазване, шпакловки, боядисване, гипскартон, електро, осветление, включително и къртене преди това и накрая почистване. Момчетата работят старателно и изпипват детайлите. Занимават се с всички дейности, вкл. закупуване, транспорт и качване на материали, като те занимават минимално.”

Veseli преди 27 месеца за Хол и антре за боядисване с латекс . Очакваме и вашето експертно мнение | София

“Здравейте, Беше постигнато споразумение за наемане на бригата на Северин. След уточнението, организацията беше много добра и се напраи ремонта в определения срок. Мога да споделя че майсторите се справиха с лекота със задачата като лично Ръководителя следеше за прецизността, дори се включваше в работния процес.
Навременно свърши ремонта , като всичко беше много добре направено. ”

Борис преди 28 месеца за 1 щора за офис 146 х 190 | София

“Бърз, коректен и спазва срокове. Щората беше изработена, доставена и монтирана според уговорката.”

Кирил преди 32 месеца за Ремонт на хол + коридор | София

“Здравейте, проекта ми беше пълен ремонт на хол(~7м на ~3.5м) с усвоен балкон и пълен ремонт на коридор(1.5м на 3.5м). Пълна шпакловка на стени и таван, замазка на под, местене на контакти, гранитогрес в коридора, гипс-картон на балкона с обръщане на дограмата, малко къртене и накрая боя (Плюс тук-таме дреболии, които не мога да изброя)

Това е втория път в който викам Северин за ремонт и е втория път в който ремонта е безупречен.

Сево е велик с шпакловка и боя, за дейностите с който не се занимава си има хора и ги следи за качествено свършена работа. Гони малките детайли и изпипва нещата. Предвид състоянието на апартамента ми(много много зле) свърши невероятна работа. Той разполага с снимки преди и след, разликата е наистина огромна. Ако предварително се знае какво трябва да се свърши, можете спокойно да оставите ключ и да си го получите готово.

Времево и финансово(поне на моя джоб) излезна малко повече от колкото смятах. Моята уговорка с Северин за материалите, бе да си ги осигури, като аз заплатя за тях според фактурите. Не съм имал никакви проблеми както с материали така и с фактури.

Успех на всички с ремонтите.”

Петър преди 32 месеца за Изграждане на гипсокартонен таван, шпакловане, боядисане | София

“Северин е точен и коректен, изпълни с момчетата си работата, за която го наех - реставриране на врати.”

Мартин преди 33 месеца за Окачен таван и стени от гипс-картон | Бухово

“Наех Сево за изработка на стени + окачен таван от гипс-картон. Резултата с две думи е много добър, работи с голямо внимание към детаилите и професионализъм. Много точен, идваше и през почивните дни, понеже не разполагах с много време. Бих го препоръчал на приятели.”

Румен преди 45 месеца за Цялостен ремонт на баня | Елин Пелин

“Ремонта премина и с добри и с лоши моменти, както за нас, така и за него. Работи добре, съвестно.”