3 оставени мнения от 7 извършени проекти
3.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 105 месеца за Редене на плочки | София

“Проекта беше лепене на 25 квадрата гранитогрес. Майстора се справи добре и в срок.

Към проекта имаше и облицовка на 1 стъпало и поставяне на лайсни - стъпалото и лайсните станах идеално.”

преди 82 месеца за Оферта - ремонт на баня | София

“Фирмата е коректна, но не блести с качествена работа. По-конкретно - при завършен цялостен ремонт на баня, наклона на пода, не оттича водата към канала. Съществена и груба грешка!!! Комуникацията с клиента и вслушването в желанията му, също са им слабо място. Все пак, някои неща, свършиха добре, като например лепенето на плочки в банята.”

преди 83 месеца за Довършителни работи в жилище ново строителство | София

“Фирмата не спази нито сроковете, за които бе наета, нито предварително договорената сума. Само ще кажа че след тях се наложи да се направи ремонт на "ремонта" на Випбилт. Бяха наети да шпакловат, боядисат и наредят плочки в баня и коридор. Това им отне месец и половина. Всяка работа се преправяше по няколко пъти - или не бяха разбрали какво трябва да правят, или бе криво и тн. Липсваше присъствие на компетентен технически, което наложи нашето всекидневено присъствие на обекта по цял ден. Не се справиха с нито една задача задоволително. През цялото време вървяха някакви лични разпри и кавги между "майстори" и "шефове", с които ни се обясняваше изоставането в сроковете. Никога не бих работила отново с фирмата, нито бих я препоръчала на познати. ”

Виж снимки