Добре дошли на бизнес профила на ЗОИСТРОЙ


Ние предлагаме КАЧЕСТВО.. ГАРАНЦИЯ за вашия покрив, НИСКИ ЦЕНИ и ОТСТЪПКА 20% Ние от "ЗОИСТРОЙ2017ЕООД.. предлагаме висококачествен ремонт на покриви и покривни конструкции. Изработваме над 50 .покрива годишно Работим бързо, коректно и на добри цени с ДОГОВОР и ГАРАНЦИЯ до 15 години РАЗПОЛАГАМЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ФИРМАТА ВЪВ ВСЕКИ ГРАД.НА БЪЛГАРИЯ ЗОИСТРОЙ2017ЕООД

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елеонора Павлова преди 27 месеца за Мазилка на вече изолирана къща | Перник

“Доволна съм, че са бързи и експедетивни, но си променят условията по договора. След сключен договор наново се преизчисляваше квадратурата.”

Янко Тодоров отговори:

Благодаря ти за отзива но небеше така .1-казами 190 кв.м ×36лв. Труд и матерйали..ок.правим договора но.квадратурата е 210кв.м излезна със терасите заради това е променен договора.не ас са ги изкарам от мен самата вие сте мерили и сте я искарали 210кв.м ..просто няма как да работиш плус 20кв.м повече и да те се плаща.

Кристиян Луканов преди 28 месеца за Ремонт на къща | София

“Много сме доволни от Янко и бригадата. Свършиха работата в срок, въпреки дъжда и снега. Помогнаха и с други работи извън договорката. Дадоха ценни съвети. Препоръчвам!”

Янко Тодоров отговори: Виж снимки

Благодаря ти крис.не само със вас а със всички наши клиенти работим точно и коректно.янко тодоров

Васил Виденов преди 34 месеца за Сайдинг и затваряне на гаражна постройка | София

“Янко и неговите майстори започнаха работа навреме, спазиха договорните ни отношения и вземаха предвид нашите забележки и изисквания по време на изпълнението на ремонта. Препоръчваме Зоистрой не само заради професионалното им отношение, но и заради откритостта, с която работеха през цялото време. За разлика от много други майстори, Зоистрой не искаха да оскъпят изкуствено проекта, а напротив - помогнаха ни да вземем решения, които да се вместят в бюджета ни.”

Янко Тодоров отговори: Виж снимки

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻мерси василе..винаги че сме тека със нашите клиенти коректни.

Виж всички мнения

Опит


15 години вьв сферата на строителството.сьс семеина фирма

Специализация и квалификации


Ремонт на стари покриви .и изграждане на покриви.изграждане на вьншни стълби .монтаж на олуци и видостоци.ремонт на комини и изграждане на нови комини .саниране и боядисване на стени.изграждане на навеси и барбекюта.изграждане на дворни огради .зидария замаски и хидро изулаци на панелни блокове и стени..иДрг.