Снимки и реализирани проекти(24):

хол

латекс,лепене на тапети и замазка.

хол

латекс и лепене на тапети

хол

латекс

коридор

шпакловка,лепене на плочки,латекс и боядисване на врати.

коридор

латекс и лепене на тапети