Мнения за Д - А 11 ЕООД 4.80 от 5

Георги преди 19 месеца за 4 мини-проекта за дограма | София

“Данаил Данаилов има рядко срещаната по тези ширини способност да търси решения, а не проблеми по поставената задача. В допълнение с опита му в областта на дограмата, приносът му към ремонтите, в които участва е съществен.

Трудно е да се организира цял екип с подобни характеристики, но Данаил контролира проектите, с които се е заел и работи до удовлетворяване на клиента.

Благодаря и бих ползвал услугите ви отново.”

Михаил преди 20 месеца за Поставяне на фаянс и теркота | София

“Фирмата изпълни ремонтни дейности на 3 помещения - баня, кухня и коридор в панелен апартамент. Работата започна в уговорения ден. Предварителният срок беше спазен. Като цяло добра работа.”

Данаил Данаилов отговори:

Благодарим Ви за оценката на извършената от нас работа! За нас е изключително важно мнението на всеки един клиент!

Силвия преди 23 месеца за Ремонт на ПВЦ-алуминиев покрив на тераса | София

“Супер коректна фирма! Работят бързо и качествено! Дават гаранция и я спазват! Реални цени!
Много съм доволна и ги препоръчвам на всички, които имат нужда от бърз и качествен ремонт на човешки цени! Благодаря!”

Luchezar преди 33 месеца за Оправяне стени | София

“След среща с Данаил промених заявката от малък ремонт в пълен ремонт на апартамента. Допълнително към заданието се допълниха тавани от Гипсокартон , обръщане на прозорци и врати , шпакловане , лепене на плочки , ВИК , къртене , нова замазка итн. Данаил и неговите хора се стараеха и направиха нещата така, че да сме двоволни. Срокът за изпълнение на дейностите беше 40 дни , като приключиха с предварение . Цените са около средните за София , а качеството с което работи е много добро. Препоръчвам го за хора които искат да си направят всичко от дребен ремонт на апартамента до основен ремонт . ”

Качена препоръка, Сухо строителство

“Всички продукти и услуги, които предлага "Д-А 11" ЕООД бяха доставени и положени без забележка.” на 02 Feb 2015 от Николай Ангелов.
Жени преди 60 месеца за ремонт на стая | София

“Доволни сме. Работата беше свършена както се разбрахме и за предварително уговорената цена.
Също така след приключване на работата почистиха стаята и в действителност положиха усилия, така че в останалата част от апартамента минимално да се усети ремонта.”