Добре дошли на бизнес профила на Д - А 11 ЕООД


Д - А 11 ЕООД е фирма, която предлага комплексни услуги на достъпни за всеки цени! Монтаж на качествена дограма с огромно разнообразие от профили и цветове по възможностите на всеки джоб. Всякакви довършителни работи - зидарски услуги с итонг, шпакловки, боядисване, топлоизолации, гипсокартон, замаски, мазилки, ел. инсталации, ВиК, кърти - чисти - извозва .Покриване и остъкляване на тераси и балкони, навеси с поликарбонат. Метални конструкции.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Пламен Василев преди 5 месеца за Навес на балкон от поликарбонат | София

“точно и коректно изпълнение”

Атанас Стоев преди 10 месеца за Затваряне на тераса | София

“Терасата беше затворена успешно. Бригадата работи бързо и организирано като почистиха след себе си. Става въпрос за грубо затваряне, без вътрешните довършителни работи.”

Виж всички мнения

Опит


Фирмата има богат опит и в буквалния смисъл хиляди успешно завършени проекти. Имаме над 13 години стаж в бранша и разполагаме с квалифицирани кадри, а не доммашни майстори! Работим в срок с гарантирано качество и на ниски цени !

Специализация и квалификации


Основната дейност на фирмата е остъкляването и затварянето на балкони и тераси, както и всички довършителни работи (монтаж на дограма, шпакловки, боядисвания, гипсокартон, зидарски работи, измазване на врати и прозорци, къртене и извозване и др. )